Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Numer Z Bramki Sms

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dostaje dreczace smsy z numeru +121.... to nie jest zaden kierunkowy do zadnego kraju ani miejsca na swiecie. Prawdopodbnie te smsy dochodza do mnie z nternetowej bramki sms. Jest jakas mozliwosc aby dojsc do tego kim jest ta osoba i gdzie ona mieszka?

Prosze o szybko odpowiedz, z gory dziekuje.

bez ofert handlowych.

Opublikowano

wlasnie nie wiem jaka siec, tylko wiem ze poczatek numeru zaczyna sie +121.... nie bede tutaj pisac calego numeru tbo to bezsensu, chodzi mi czy d sie owa osobe znalezc, dowiedziec sie kim ona jest..

bez ofert handlowych.

Opublikowano

To jakaś reklama czy coś? Czy ktoś się bawi po prostu w spamowanie sms'ami? Możesz iść zawsze z tym na policje ;]

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

nie można na policje , brak podstaw

nie namierzy też i osoby w żaden sposób

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ja bym zgłosił sprawę na policję lub do mojego operatora telefonii komórkowej. Oni powinni się takimi sprawami zajmować - samemu też pewnie dał byś radę dojść kto ale co z tego? Nasłał byś na niego najemnych zbirów? :)

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

Sprawdz u operatora czy mozesz zablokowac smsy wysylane do Ciebie z sieci... szczerze mowiac nie mam pojecia czy jest taka mozliwosc, ale sprawdzic nie zaszkodzi ^^

Opublikowano

Mozesz isc do operatora i poprosic czy dalo by sie zablokowac numer tej osoby zeby do ciebie nic nie dochodzilo lub sprawe na policje za zastraszanie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Idz z tym naj lepiej na Policję i pokaż im all esy i oni dojdą po bramce sms każdego użytkownika co pisze z bramki sms nawet jeśli nie jest zalogowany to go zapisuje w bazie danych razem z IP datą itp