Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukają Menagera (Muzycznego)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko moje dzisiejsze plany są proste chcę pomóc GrupiePSG znalezdz Menagera (Muzycznego) Dane:

Śląsk

Miasto:Z tego co wiem to mieszkają w Jaworznie ale nie musi być akurat z Jaworzna koleś -,- może być np:Katowice

I najważniejsza rzecz pracowity

Dzięki i pozdrawiam

\

Opublikowano

Pozdro dla cb koleś ten ziomeq co mówi w filmiku ma ponad 17 -,- a nigdy go nie słyszałeś to masz mało do gadania -,- 2 sprawa co do ortografii jego sprawa jak pisze i za przeproszeniem ch.. ci w .... 3 sprawa o co chodzi w tych filmikach to są ułamki beatu tego DJ-a który odszedł więc naucz się czytać ze zrozumieniem

Już chyba powiedziałem wszystko.

Opublikowano

"zajebiste mają kawałki na yt!"

to nie są kawałki -,- tak jak napisałem to kawałki beatu tego zjaranego DJ-a który odszedł

troche więcej pewności siebie -,- a co do tamtego kolesia Son jakiś tam ten ziomq co niby ma 15 lat to on już występował na scenie w przeciwieństwie do cb ..

Opublikowano

Ale, że co oni robią, bo nie kumam? Bo z tego co mi się wydaję to chcą być beatmakerami... A te bity to zwykłe komputerowe gówno.

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...