Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Story Global Hack V2.0 By Chillex

PsychoBoy11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4Story Global Hack v2.0 by Chillex

Hack tylko pod serwer globalny 4Story (GSP). Nie działa na 4story PL i EG!

3rzIIVlk8h.png

~Informacje~

Autor: Chillex

Hack pod: 4Story GSP

Wersja programu: 2.0

Aby uruchomić, najpierw włączamy gre, a później hack (Windows Vista/7 z prawami administratora!).

~Funkcje~

-Niewidzialność

-Spadochron

-Speed hack

-Teleport hack

-Czat administracyjny (w pole Chat wpisujemy 3 lub 9)

-Skill hack & list (mamy do wyboru 3 skille tam gdzie teleporty)

-Sklep

-Bankier

-Ręczny teleport

~Download~

Link:

http://www.speedyshare.com/files/25583951/4Story_GSP_Hack_2.0.0_MPCFORUM_UPLOAD_.rar

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=744f423323676467261f94cab2ab73402490206459f9645b452e3f8ce2006bab-1291745236

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

PL a GSP to dwie różne sprawy..pozatym tu też chodzi o Hackshielda, którego nie ma na 4Story Global, mimo to ma dobre zabezpieczenia

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@sebol230-nikt tu się nie powtarza.Po prostu Psycho prezentuje v.2.0

czy niemcy nie znają innych języków po za niemieckim i AutoIt?Wszystkie haczki jakie robią są w AutoIT...

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

@sebol230-nikt tu się nie powtarza.Po prostu Psycho prezentuje v.2.0

czy niemcy nie znają innych języków po za niemieckim i AutoIt?Wszystkie haczki jakie robią są w AutoIT...

@edit-sry za double ale neta zlagoało...

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

słyszałem ze adresy z item shop np tynktura zostały przeniesione na serwer

Mam pytanie nie moge uruchomić tego hacku bo pisze że jest zablokowany wiec znalazłem wersje 3.0.0 na i gdy mam właczone 4story global włączam hacka i pisze You have not opened 4Story GSP This is probably 4story version

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie wiem jak Wam, ale mi ten hack nie działa...

Włączam grę, wchodzę na postać, włączam hacka tak jak jest napisane i wyskakuje : "Sorry but the Hack is locked" :/

Wiem co to znaczy ale wie ktoś czemu tak się dzieje? Ktoś ma podobny błąd?

Opublikowano

Nie wiem jak Wam, ale mi ten hack nie działa...Włączam grę, wchodzę na postać, włączam hacka tak jak jest napisane i wyskakuje : "Sorry but the Hack is locked" :/Wiem co to znaczy ale wie ktoś czemu tak się dzieje? Ktoś ma podobny błąd?

Ja miałem podobny bląd ale znalazłem nowsza wersje tego hacku w internecie ta wersja to 3.0 i ona działa

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@KaplanexPRO

Nie doubluj postów, używaj opcji edytuj.

Report

@Topic

Chętnie bym pograł na Globalu, ale te pobieranie z moim netem to koszmar ;(

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...