Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Środek Przeczyszczający

Turek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar zrobić nie miły żart kolegom i zamierzam im wsypać środek przeczyszczający do picia :D

I mam pytanie, czy taki środek (najlepiej w płynie) dostanę w aptece bez recepty? I czy podacie jakieś nazwy ów środków?

@EDIT

Zauważyłem, że podane przez was leki działają po ok. 8h a ja potrzebuje jak najszybszego działania

Opublikowano

Kiedys z kolegami tez chcieliśmy coś takiego zrobić to nam facetka sprzedała Xenne extra -.- Nie polecam

@down

chyba lekarstw

Opublikowano

Zauważyłem, że podane przez was leki działają po ok. 8h a ja potrzebuje jak najszybszego działania

Co do olejku rycynowego - "Olej rycynowy, olej rącznikowy (łac. Oleum Ricini, Oleum Palmae Christi) - produkt roślinny, otrzymywany z nasion byliny (w Polsce roślina roczna) - rącznika pospolitego przez wyciskanie oleju na zimno i wygotowywanie z wodą. Takie postępowanie pozwala na rozkład toksycznej toksoalbuminy - rycyny, której obecność w nasionach sprawia, że ich zażycie może wywołać śmiertelne zatrucie"

Źródło wikipedia

http://pl.wikipedia.org/wiki/Olej_rycynowy

Lekko się speszyłem gdy to przeczytałem :)

Czekam na więcej :]

Opublikowano

W szkole rok temu wsypali do oranżady kreta i chodzili po całej szkole żeby ktoś to wypił i jeden głupek wypił do połowy to po kilku minutach był w szpitalu. A tak dla zabawy to xenne extra jak kolega wyżej pisał.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Po łyku się osoba orientuje, że to jakaś mieszanka <_<

Idź po prostu do apteki i poproś o taki środek, a jak koleś wyczuje twoje intencje, to pewnie coś fajnego poleci :) (wiem z doświadczenia)

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

Zasadniczo nie da się podać czegoś co zacznie działać po 2 minutach (chyba że zrobicie to dożylnie).

Co do Biascodylu - działa średnio po 9 godzinach od zażycia więc rewelacji nie będzie.

Niestety spaliłem komuś dobry żarcik - kosmonaucik :(

f.png

Opublikowano

Nie dostaniesz leku który działa natychmiast, wyślij babcie to jej sprzedadzą lub powiedzą że taki istnieje w ogóle..

2006-2010

Opublikowano

Wiesz jak są różne takie herbatki , na lepszą przemianę materii ? No ...

To kumpela mojej mamy zrobiła sobie z tego mieszankę ;) ( Nie wróży to za dobrych rzeczy )

Jak wypiła to za 10 minut do kibla ;/ I srała przez cały dzień , od rana nie mogła się ruszyć z klopa .

Potem poszła do lekarza , okazało się ,że miała ostro podrażnione jelito grube i jeżeli wypiła by więcej .

To "Ciach ! Ciach ! " Skrócenie jelita grubego ;> Miała szczęście :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...