Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Db-Bot 0.8 By Świr

SebusSs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie Boty i inne takie Otóż postanowiłem zrobić nowego Tuta do bota o wersji 0.8 dlaczego ponieważ wiem , że po update jest wiele problemów z botami ;)

I. ZSZC

II. DOWNLOAD

III. Instalacja

IV. Włączanie

I. ZSZC

ZSZC

Versja Gry: v 1.678

Rate: x30

Skill Cap: 105lv

Level Cap: 105lv

Servery:

ZSZC(Fire/Old)IP: 72.55.143.209

ZSZC(Water/New)IP: 67.205.76.42

Forum: ZSZC Forum

Pliki potrzebne do gry:

Client:

Megaupload.com

Part 1

Part 2

Obecny Patch :

Fire/Water Patch download v1.684

(from http://forum.primarygaming.net/showthread.php?5841-Christmas-Patch!)

II Download

Medaupload:

Db-Bot 0.8 version

MediaPatcher

III Instalacja ! (czytaj dokładnie i postępuj z opisana instrukcja)

Po ściagnieciu bota mozna go wypakować gdzie kol wiek lecz MediaPatcher musi znaleźć się

w folderze z ZSZC , odpalamy MediaPatcher klikamy patch i mimo , że możne się pokazać

brak odpowiedzi program i tak zrobi swoje gdy ukaże się napisać Patch done! Klikamy exit :)

Po wykonaniu tych czynności można wejść w folder wypakowany z Bota

Skan dla MediaPatcher

Skan dla Bot!

VI Czas na uruchomienie ;)

1.Trzeba odpalić SRO-DB Bot Crack po czym wcisnąć GO! w momencie gdy wejdziemy w ten plik i ukaże nam się BŁĄD należy ściągnąć Net Framework 3.5 i oczywiscie zainstalować gdy już to zrobimy powinien stworzyć nam się plik crackloader przez którego będziemy dalej uruchamiać bota.. czyt. kolejne punkty ;)

2.Odpalamy SRO-DB Bot - ZSZC Loader.exe

3.Odpalamy SrProxy.exe

4.Wpisujemy w SrProxy.exe w polu IP ZSZC NOWY SERVER: 67.205.76.42 , ZSZC STARY SERVER: 72.55.143.209 i dajemy START jeżeli pokaże nam sie BŁĄD "Failed open listen port" Uruchom ponownie kompa lub wyłącz gg ;)

proxa.jpg

5.Włączamy crackloader.exe i wybieramy ścieżkę do SRO_Client.exe , po czym dajemy Start Game

botjpg.jpg

(Uploaded with ImageShack.us)

Po wbiciu na serwer wybieramy sobie postać po czym ustawiamy bota według własnego uznania :)

Zamiast wciskać enter polecam :

AutoConnect

Skan AutoConnect !!

zaraz będzie spam typu :

Po co to ?

Już to tu jest itp..

Wydaje mi się ze jest dobrze zrobione .. wiec nie chcecie usuńcie ;)

Edit: W momencie update patcha dodam go tutaj .. Ale polecam forum i zawsze jak zrobimy patch gry nie trzeba znowu robić patcha plikiem "MediaPatcher"

Myślisz , że to wirusy nie ma problemy jeszcze dziś dodam skany do każdego pliku! ;)

Nowy patch!!

Fire & Water

Patch_1.685

(from http://forum.primarygaming.net/showthread.php?5944-Download-Gold-coins-patch-fix&p=32958#post32958)

Edit: Mam nadzieję , że teraz wam się bardziej podoba ;)

FAQ.

Czy z tym botem działają grab pety?

Działa ale nie ze wszystkimi najlepiej mieć te podstawowe graby nie te nowe 1 strona w item mall pięć grab petów od góry działa reszta nie wiem ale wątpię.

Bardzo proszę o przypięcie bo myślę , że dobrze zrobiony lepiej niż ten by duszek1111 ;)

Postacie :

ZSZC(Fire/Old)IP: 72.55.143.209 - 94 int Bow (wciąż rośnie) name Świr

ZSZC(Water/New)IP: 67.205.76.42 - 105 Glavier Full Str (poszedl na allegro) name AnodaX

Opublikowano

Ble! Daj skany. ^^ Bez skanów zamykamy. ;)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Popraw błędy w tutku .

Trzeba ogarnąć to forum ... Po 2 miesięcznej przerwie chciałem pograć na ZSCZ . Oczywiście nie wiedziałem co i jak , bo podpięte były nie aktualne tuty itp ^_^

20358.gif
Opublikowano

zmien to niebieskie cos oczy bola i malo czytelne i jak zamieszczasz zalacznik to wyrozniaj go z calosci tekstu

@EDIT i ogolnei troche pogmatfane ; p cain ogarniesz xD?

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Dokładnie.

Wybacz kolego, ale tego nie da się czytać...

Miliony kolorów, miliony wielkości, brak jakiegokolwiek screen'a.

Jak robisz poradnik, to rób porządnie.

Tak btw większość już nie używa bota .08 :)

Popraw to wszystko, a będzie bardzo dobrze !

10465336176777382411.png
Opublikowano

Moim zdaniem nie potrzebnie to robi ale nvm ; d pozdro ja w moim temacie bota zrobie beautifull poradnik ale narazie to idzie powoli czas ograniczony ^^ a dlugo mnie nie bylo i powracam powoli

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Ja używam 0.8 , bo mi nie działają inne ^_^

@Pilot

Bierz się za poradniki , chętnie poczytam :D I loguj się na silka , bo dawno Cie nie widziałem ^^

20358.gif
Opublikowano

juz lepiej ale zmieniejsz czcionke xD slepi nie jestesmy

ja chyba pisac nie bede tak jako bo tutaj coraz ladniej powstaje

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

No teraz wygląda o wiele lepiej. Weź zrób FAQ i dogadaj się z Pilotem. Połączcie tematy i będzie dobrze. ;)

85.jpg

Opublikowano

ta grab pety dzialaja ale nie wszystkie , te starsze pierwsze graby dzialaja na 100% . Co do polaczenia to jak to widzisz Cain ; p?

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Połączcie to co najlepsze w obu tutorialach. I niech doda Creditsy. ^^

85.jpg

Opublikowano
Edit: W momencie update patcha dodam go tutaj .. Ale polecam forum i zawsze jak zrobimy patch gry nie trzeba znowu robić patcha plikiem "MediaPatcher"

Myślisz , że to wirusy nie ma problemy jeszcze dziś dodam skany do każdego pliku! ;)

Nowy patch!!

Fire & Water

Patch_1.685

(from http://forum.primary...32958#post32958)

Edit: Mam nadzieję , że teraz wam się bardziej podoba ;)

FAQ.

Czy z tym botem działają grab pety?

Działa ale nie ze wszystkimi najlepiej mieć te podstawowe graby nie te nowe 1 strona w item mall pięć grab petów od góry działa reszta nie wiem ale wątpię.

Bardzo proszę o przypięcie bo myślę , że dobrze zrobiony lepiej niż ten by duszek1111 ;)

Ja bym to usunol , patche kazdy wie gdzie szukac a calego tuta to tylko zasmieca :)

I dopisal bym jak odpalic bota z typowym loaderem , lepsza metoda niz autoconnnect i te pierdoly :)

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Witam. Mam problem a mianowicie robie wszystko co jest w pierwszym poscie i gdy daje start game w bocie odpala sie ten obrazek silkroada i nic sie dalej nie dzieje. Mam win 7.

silkorgkd9.png

Silkroad Online Player!

Opublikowano

pomoze ktos koledze UP? Bo ja nie mam zielonego pojecia co moze byc . Jedynie co sprobuj moze reinstall

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

@Pilot nie ośmieszaj się. xP Please. :)

@amal_tea Jesteś pewny, że dobre IP masz? :)

@down. Widzę, że masz mój cytat w sygnaturze. xD Ja go mam w ch*j czasu w profilu. ;p

85.jpg

Opublikowano

tez tak sadze . A mysle ze ogolna wiedze kazdy ma a jak ktos nowy przychodzi to praktycznie w tej chwili tego jest tyle tutaj juz napisane ze bez problemu jak bedzie chcial to znajdzie .

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Witam. Mam problem a mianowicie robie wszystko co jest w pierwszym poscie i gdy daje start game w bocie odpala sie ten obrazek silkroada i nic sie dalej nie dzieje. Mam win 7.

Kolego Microsoft .NET Framework 4 (Web Installer) Powinno smiegac :)

Postacie :

ZSZC(Fire/Old)IP: 72.55.143.209 - 94 int Bow (wciąż rośnie) name Świr

ZSZC(Water/New)IP: 67.205.76.42 - 105 Glavier Full Str (poszedl na allegro) name AnodaX

Opublikowano

lol NF nie ma ztym nic wspolnego xD wtedy by mu blad wyskakiwal ze nie system nei moze odczytac plikow ( brak NF lub starsza wersja )

Pozatym nie rozumiem za co mu dajecie minusy ... * Autorowi *

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

2 sprawa ja dawalem bota z 4v jakim cudem tu są 32v? 3.Sprawa jak pożyczasz od kogoś pliki to się pyta czy możesz a jak nie to chociaż się podaje kogo to są pliki...

Opublikowano

albo od kogo brales pomysl na to ;d . tak jak ja np od bercika z tym botem 1,3a zeby zrobic craka i dac gotowego to dzieki niemu sie dowiedzialem ze to moze dzialac i napisalem od kogo pobralem pomysl :)

a pomysl brales od ducha i wzorowales sie a pliki sa bercika ( XJohnCenaX ) - jak przekrecilem to sorrki bercik xD

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Mam problem. Zainstalowałem całego Silkroada on nowa, zainstalowalem patcha 1.658 i zrobilem z botem tak jak trzeba i gdy wbijam to po chwili dostaje dc. Proszę o pomoc.

Wielkie Dzięki.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

sprobuj wbic bez bota samym loaderem poprostu na czysto . jak dostaniesz DC znaczy ze Ban . a gdzie wogole postac jest?

czy moze myslisz DC z Crashem . Wbija wbija i nagle gra sie wylancza?

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...