Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio gdy robiłem mój kolejny model 3D naszła mnie myśl. Umiem przecież już trochę aby wyposażyć grę 3D w modele, dlatego piszę ten temat. Umiem robić modele 3D i grafikę 2D jednak nie potrafię za nic programować. Teraz może trochę opiszę grę...

Fantasy Half Age Role Play jest grą MMORPG, która będzie innowacją na rynku tychże gier. Gra będzie utrzymana w mrocznym klimacie. Aby móc grać trzeba będzie przejść krótki test który będzie poprzedzony poradnikiem dot. zasad gry.

Co mam gotowe:

-Projekt strony

-Kilka modeli (bez tekstur)

I teraz, szukam kogoś kto podjął by się pisania gry w 3D mało obchodzi mnie jak by on to robił i czym ważne by coś umiał.

Opublikowano

ojojoj...Samo napisanie gry to pare miechów ,ale multi...W chuj dużo roboty:)

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

Ja mogę się tego podjąć, tylko mam kilka pytań.

-Czy jest już gotowy silnik gry?

-Jeżeli tak to jaki, jeżeli nie to ile zapłacicie za jego napisanie.

-Gdzie jest wasza siedziba.

-Specyfikacja komputerów służbowych.

-Jaka będzie miesięczna pensja?

RAsfepN.png
Opublikowano

Osama pewnie jak zwykle odpowiedzi nie dostaniesz xD

Kolego, napisanie DOBREJ gry MMORPG całej grupie programistów może zająć pare lat. Wymaganych jest dużo grafików, twórcy animacji, koncepcje, muzycy, pisarze, edytorzy wideo / audio, po prostu cała ekipa. Nie ma szans, żeby jedna osoba napisała grę MMO ;] Chociaż raz słyszałem o podobnym projekcie, ale to na jakimś silniku..

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

• Dodaj nową pozycję...