Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Famas I Ak74U

Roue

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Dzisiaj chciałem poruszyć temat Famasa oraz AK47u. Moim zdaniem są zbyt mocne...

Może to i w porządku, że są wygodne (fajnie się z nimi gra) ale czy to czasem nie przesada?

Famas jest bardzo szybki + wystarczy parę strzałów żeby owego gracza zabić..- tak samo w przypadku AK74u...

To trochę nie fair w stosunku do innych broni takich jak M16, M14 czy FN FAL...

Te bronie mają zasięg, ale przy spotkaniu z Famasem czy AK74u nie mają szans.

Według mnie, stabilizacja tych broni mistrzowska nie jest ;]

A co wy myślicie o tych dwóch, najczęściej używanych broniach?

Pozdrawiam,

Roue

EDIT: Malutki błąd w nazwie tematu, powinno być: Famas i AK74u

Opublikowano

Nie istnieje takie coś jak mistrzowska stabilizacja broni.

W MW2 było podobnie, z tym że tam najlepszą bronią było UMP45...

Tworzy to też taki podział na początkujących i lepszych graczy, że jak zaczynasz z BO to bierzesz wymienione w temacie bronie.

A kiedy już myslisz, że lepiej grasz to bierzesz "gorszą" broń i z nią sprawdzasz skilla..

Opublikowano

Nie istnieje takie coś jak mistrzowska stabilizacja broni.

W MW2 było podobnie, z tym że tam najlepszą bronią było UMP45...

Tworzy to też taki podział na początkujących i lepszych graczy, że jak zaczynasz z BO to bierzesz wymienione w temacie bronie.

A kiedy już myslisz, że lepiej grasz to bierzesz "gorszą" broń i z nią sprawdzasz skilla..

Bierzesz pod uwagę to, że jesteś starym wyjadaczem i bierzesz M14 czy M16 z ACOG żeby sprawdzić swojego skilla a tu wychodzi newbie, wsadza Ci 3 kulki na ślepo w klatę i leżysz?

Opublikowano

nie wiem ja ciągle biegam z lkm`ami i jakoś nienarzekam

walisz w nich z jakiejś wyrzutni i już

może są mocniejsze ale to normalka

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

ja tylko famaem chodze by wbic 18 potem aku do pewnego lvla potem ciskam z ak47.. ponadto mojim zdjaniem ze najlepsza bronnia jest Commando ;].

Commando ma wyjebistego killa bo sam nim gram jak gosciu mi wyjdzie na Hc 1 strzal w klate i lezy :D...

tak samo ak47. :).

Aku jest tylko szybkie i zabojcze lecz troche nie celne jak nie ma sie uchywtu choc z uchwytem tez nie jest zbyt celne a co do famasa to moze i jest dobry ale dla mnie jest slaby :).

od poczatku Serji Call Of Duty ciskam w multi i mozna powiedziec ze jestem Starym Wyjadaczemm :D:D..

Ostatnie moje staty 83 na 10 lecz byly by lepsze ale dostalem kicka za FFa. :>

DUPA :D

Bywalec
Opublikowano

Czy broń Commando ma tylko jedną nazwe?

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...