Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Bonus+ Edytor Tabeli Expa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, znalazłem na ePvPers pewien ciekawy temat, może wam się przyda, a może i nie ale napisze wam w czym rzecz :P

Program jest w 80% niemiecki .

Poradnik co i jak zrobić :)

* Pobierz i zainstaluj (w standardowym katalogu) ten programik

* połącz się z serwerem FTP i teraz przejdź do katalogu: /usr/rain/channel/share_data/

* Pobrane w katalogu, w którym znajduje się program (mój przykład C: \ MT2ExpMod) "gra" plik

* noi to na tyle, nie wiem czy dobrze napisałem jak coś to proszę mnie poprawić.

oryginalny tekst po niemiecku:

* Downloadet & Installiert(in's Standart-Verzeichnis) dieses Tool

* Verbindet auf euer Server mit einen FTP Programm und geht in's dies Verzeichnis: /usr/rain/channel/share_data/

* downloadet in den Verzeichnis wo sich das Programm befindet (mein Beispiel C:\MT2ExpMod) die "game" Datei

* Führt das Programm nun aus

No nie wiem co o tym sądzić, myślę, że przyda się wam takie coś, nie było tego na forum więc daje, jak było, chociaż nie widziałem proszę KOSZ :)

a oto plik+

plik:

http://www.moustikk-tools.com/rsc/expmod/MT2ExpMod_1.2.0.0.exe

skana nie daje, bo plik ma 25 MB a limit to 20 MB, więc nie wiem, to jest oryginalny host pana Moustikk więc bez obaw, jak ktoś chce może podzielić na party i zrobić skana, ale to nie ma sensu, pozdrawiam i czekam na wasze opinie :)

aa i bym zapomniał:

oryginalny temat epvpers:

http://www.elitepvpers.de/forum/metin2-pserver-guides-strategies/554195-how-2-exp-tabelle-editor-richtige-tut.html

ps. Taka mała ciekawostka:

Wiecie, że nazwa " Rain " to podobno znaczy " deszcz " heh super nie ? :D

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Było:

http://www.mpcforum.pl/topic/160885-tutorial-poprawna-edycja-expa-na-serwerze/

Poza tym można zmienić język, w dodatku nie w 80% niemiecki bo autor to francuz :) Chyba na siłę chcesz nabić up'y.

Opublikowano
w dodatku nie w 80% niemiecki bo autor to francuz :) Chyba na siłę chcesz nabić up'y.

ehhh przeczytaj se co pisze na temacie z epvp...

a potem pisz bezsensowne posty, zaraz ci dam co on dokładnie napisał...

kolega z epvp napisał tak:

Das Prgramm ist nun zu 80% auf Deutsch also muss ich nicht viel hier erzählen. Probiert's aus.

co oznacza:

Prgram jest teraz w 80% w języku niemieckim, więc mam dużo do powiedzenia tutaj.

Więc nie pisz jak za przeproszeniem, nic nie wiesz........ pierw czytaj tematy, potem pisz, takie bzdety.....

ale OK było, więc proszę zamknąć bez zbędnych warnów itp..

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Brawo, link do poprzedniej wersji, temat o tym już był, mi się zaktualizował do wersji 1.3 i jest też po angielsku, nie trzeba się z niemieckim męczyć, więc chyba raczej do kosza :)

Opublikowano

heh jak do kosza to do kosza, ale to już jest decyzja modków, niech oni zdecydują :P

Ja podałem z tematu Epvp po niemiecku w 80% xD

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Jeżeli nie usunął, to znaczy że zostaje, ja bym się o to nie dopominał :D

Tu masz link do forum autora tego programu, jest tam o wersji 1.3 ale link jest tylko do 1.2 widocznie uznał, że autoupdate wystarczy:

http://www.moustikk-tools.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=5

Opublikowano

No to dobrze, jak nie wywaił Topica, to spolszcze instrukcje :)

a kolega UP ^

nie wiem czy można podawać linki do innych for :P

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Źle napisałem, nie link do forum, tylko do strony na tym forum, w którym autor podaje inforamcje dotyczące używania programu, nowych wersji itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...