Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pyt. Dot Wow-A.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar kupić WoW-a (dodatki bez Kataklizmu) ,i tutaj rodzą się pytania:

-Ile to będzie zajmować miejsca na dysku?

-Czy mogę kupić jeszcze w sklepach wersję z tymi dodatkami bez Kataklizmu?

-Czy dla takiego gracza jak ja(który codziennie spędza na gry około 6-8 Godz.) będzie co do roboty w WoWie

-Jeżeli uda mi się dostać edycję z tymi wszystkimi dodatkami(opróćz Kataklizmu) to na ile dostanę abonament?

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

AD 1. Zajmować będzie tyle ile i bez kataklizmu, ponieważ żeby grać z innymi i nie mieć 'popsutych' przedmiotów musisz mieć wersję taką jak inni, tylko po prostu nie będziesz miał aktywnego wbijania lvlu do 85.

AD 2. W sklepach cały czas sprzedają Vanille(classic), TBC, WoTLK, bo, żeby zacząć grać w WoWa musisz aktywować to wszystko po kolei.

AD 3. Farmy, achievementy, instancje, na pewno będziesz miał co robić :) - ale na początku grind ;P można na instancjach ofc

AD 4. 30 dni, + każde kolejne 60 dni - ~80 zł można znaleźć około 75 zł .

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

po kiego grzyba na globalu chcesz grac?? lepiej sobie za fiksa pobrac i np na sunwellu grac (na poczatek bugow nie zauwazysz :P)

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Dałna masz, glob>>>>>>>>>>>priv.

Spierdalaj.

userbarwb.png

Opublikowano

Chcę grać na Globalu ,bo nie lubię czegoś zbyt "łatwego".

Dodatkowo z kasą(na abonament) nie ma problemu.

Tak kontynuując:

Kupiłem WoW-a z dodatkiem TBC ,zainstalowałem(niestety mój komp ma mało pamięci i WoW "troszkę" zabrał) ,lecz nie w tym problem.

Gdy chcę zpatchować grę pisze że muszę pobrać 5,2 GB aktualizacji która wolno się ściąga(około 40 kb/s ,a wysyłam 30kb/s).

Czy są jakieś konkretne godziny w których jest więcej osób ,lub jakieś inne sposoby na ściągniecie patchy?

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Kup Cataclysm i zainstaluj - nie bedziesz musiał ściągać.

A klucz i tak Ci się przyda. Potrzebujesz wszystkich kluczy TBC + wotlk + cata jak chcesz 85 wbić, i tak se sciagniesz jakąś drobną łatkę do 4.0.3

userbarwb.png

Opublikowano

Właśnie chodzi o to że Cataclysm nie za bardzo mam ochotę kupić (narazie) ,bo kasę wydałem na tego WoW-a co kupiłem.

Dodatkowo z tego co patrzałem w sklepie to Cataclysm wymaga WoTLK.

I jeszcze jedno:

Czyli jeżeli teraz uda mi się jakoś spatchować ,to jak kupię np. WoTLK to nie będę musiał nic instalować(upewniam się)?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie oplaca kupowac wersji pudelkowych wystarcza same klucze.

1-60lvl klucz do pretbc

60-70lvl TBC

70-80lvl WOTLK

80-85lvl Cataclysm

Nie musisz wszystkiego naraz kupowac jednakze gre musisz miec w wresji 4.x.x . Przykladowo najpierw kupujesz podstawke wbijasz 60 lvl kupujesz TBC i analogicznie z wszystkimi czesciami WSZYSTKIEGO NARAZ NIE MUSISZ KUPOWAC. Nawet najlepiej oskryptowany priv nie zastapi ci wrazen z globala sam gram teraz niestety na prive brak czasu na globa tylko 6h tygodniowo ale lubie sobie pare arenke walnac dlatego gram na privach.

2uepvdj.jpg

Weteran Warhammera i World of Warcraft

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...