Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Krew W War Rock'U

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak oglądam filmiki na youtube o War Rocku to w większości jest duży efekt krwi np.,że jak ktoś w kogoś strzeli to jak koleś jest koło ściany to zostaje dużo krwi na ścianie a u mnie tak nie ma ;/ prosze pomiwedzcie co zrobić ,żeby była..

usuńcie swoje sygnatury!bo są ludzie ,którzy czytają to forum i wysyłają potem tickety!

Opublikowano

Spróbuj zaznaczyć w ustawieniach Bloodstain Effect czy coś takiego a jak nie pomoże to tylko jest tak na: Koreanie, Japońskim i Filipińskim

beznazwy3zt.png

userbarcopy.png

Piszę Poprawnie Po Polsku ||

1286652807-U198706.png

Zbieram

add.png

Opublikowano

Możesz również pobrac jakiegos moda

Sorki że cie krytykuje Fire ale każdy mod spowalnia gre, ale jak ktos ma spoko kompa to dobry pomysł i byłbym ci wdzięczny jakbyś podał jakiegoś linka do tego moda

beznazwy3zt.png

userbarcopy.png

1286652807-U198706.png

Zbieram

add.png

Opublikowano

@Edit Geoning Napisał:

Mod był... I nie będize działać, ponieważ została wyłączona całkowicie krew, a tutaj tylko tekstury się zmieniają

Więc myślę że temat do zamknięcia.

PS: napisałem post pod postem przez przypadek ;/

beznazwy3zt.png

userbarcopy.png

1286652807-U198706.png

Zbieram

add.png

Opublikowano

ja też nie mam tej krwi a też mam włączoną tą opcję to dacie tego jakiegoś linka do moda czy nie?:D mnie to tam wali czy mi spowolni..ja mam nowego kompa i nic na nim nie wgrane oprócz WR..to nie powinno aż tak zmulać i mam dobrego neta..

usuńcie swoje sygnatury!bo są ludzie ,którzy czytają to forum i wysyłają potem tickety!

Opublikowano

Wszystkie efekty krwi sa na koreanie etc.

Na pl nie ma i moze ale wotpie czy bedzie w dlugo oczekiwanym charpter 3 :D

Nie bądź żyła daj minusa !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...