Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

coś w stylu maple :D:D:D

djseba152

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ile zajmuje jakie min wymagania? ^^

@edit

Zajmuje: az 557 mb troche duzo ;/ ale zasysam ;p

@edit 2

wymagania:

OS Windows 98/2000/XP/Vista

CPU Pentium3 866Mhz |min<<>>pref| Pentium4 2.0Ghz or higher

RAM 512M |min<<>>pref| 1G or higher

VGA Geforce4MX |min<<>>pref| Geforce4 4200 or higher

HDD HDD1G or higher |min<<>>pref|

DirectX DirectX 9.0C or higher |min<<>>pref|

* La tale doesn't work on Voodoo graphics cards.

@edit3

troche mi nie wyszla tabelka ale... xD

http://latale.ogplanet.com/download.og?op=client <<< link na samym dole sa wymagania i ogolnie sciagnac mozna ;]

Opublikowano
Witacie ostatnio ( 3 tyg)temu znalazłem fajną gre w stylu maplowskim http://latale.ogplanet.com/main.og La tale online

moim zdaniem jest to super gra........ ściągajcie, grajcie i mówcie co o niej sądzicie w Europie jest ona grana ok 6-7 miechów:D:D:D polecam

Daj scan to ściągnę. Bo jak nie to chu*

assasin%20creed.png

tomixpl813.png

Opublikowano

omygy noob? wez spojrz ze to nie jest link do pobierania a do stronki a ktorej mozna sciagna a dokladniej to do stronki na ktorej sie mozesz zarejestrowac do gry nawet =.='

0wned by slepota? ^^

Opublikowano

w razie czego jak by ktoś już zassał to pisać 13673631 to w czymś pomogę albo coś:D a co do wymagań to na 256 ram i grafika 64 pójdzie na lajcie bo u kumpla sprawdzałem ;D:D

son_goku15.gif

Śmierć to zdrowie>>>>>>>>>>>>>>>>.

son_goku22.gif

Opublikowano

Hmm z fotek wynika że ta gra jest super. Ściągam grę zaraz powiem co i jak. Każdy poniżej 16 lat musi podać Email rodziców. Stronka trochę laguje i z OGPlanet całkiem wporządku ściąga.

Poco ci ?? Przecież to Global :-) SpaM roX !

djseba152: Mam takie pytanie czy w grze napisy są po chińsku czy tam po Japońsku ?? mam nadzieje że English :|

Update mi się robi.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano

Mogli by troszke bardziej dorobić pod względem grafy.Tak czy siak do MS nawet nie ma prawa sie równać.

Opublikowano

No wiesz MS jest bardziej dorobione ponieważ trochę więcej istnieje, ale zobaczysz że ta gra też wyjdzie na ludzi trzeba dać jej tylko trochę czasu, gra nawet, nawet ale tak jak mówi azerf, nie może się równać do MapleStory, zostanę jednak przy MS i CS'ie ale kto wie może zagram kiedyś w to, z nudów lub jak się stanie lepsze od MS.

BTW. Szybciej mi się klient ściągnął niż się update zrobił.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano

Ciekawe kto ci da scana skoro to ma 557 mb ;>

Opublikowano

wróbel co do znaków wszystkie są normalne English:D:D:D pozatym mam taka rada dla zaczynajacych granie w te ową grę ze w przeciwieństwie do mapli tutaj bardzo opłaca sie robić questy :* ps napisz mi na gg up# jaki masz nick to cie do guild invitne:D

son_goku15.gif

son_goku22.gif

Opublikowano

może i zerżnięte z mapli no ale popatrz na to z innej strony według ciebie każda gra 2d mmo będzie zerżnieta z mapli?? przykładowo ghost online albo coś innego to wszystko 2d podone do mapli. gdyby la tale wyszło wcześniej od mapli to w tedy na maple mówiłbyś ze jest głupie bo jest podobne to owej gry;D

a tak nawiasem nie dawno był fajny ubdate Crafting czyli tak jak w wowie można robić bronie zbroje i lvl crafting pozatym gdy ktoś ma gildie to w przeciwieństwie do mapli można ją lvl-ować i robić wary 5vs5 np;D

son_goku15.gif

son_goku22.gif

Opublikowano

zerżnięte czy nie .. Maple lepsze ;)

nie wiem czemu ale nawet pod względem Grafiki bardziej mi się podoba Maple Story xD

Opublikowano

z tego co mowisz ta gra prezentuje sie lepiej, ale zerzniete bo popatrz na hotkeye.. i grafika postaci mi sie nie podoba =/

Opublikowano

grafika?????? chcesz super grafiki w grze 2d?? no cóż nie wiem jak mas zachecać już do grania w tę grę no ale każdy ma swój gust ;D:D

son_goku15.gif

son_goku22.gif

Opublikowano

no dobra ostatecznie moge się zgodzić ze postacie w stosunku do mapy są niewymiarowe ale w gruncie rzeczy można uznać to za nadmierna fantazje chinczyków;p

son_goku15.gif

son_goku22.gif

Opublikowano

LMAO. na cholere ci skan?

@topic

O! chodzi mi to xD

@djseba152

Ten Explorer to coś takiego jak acrobat albo palladin w tibi? W sensie że z łuku wali?

gogetasignpm0.gif

w500.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...