Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik Dla Sury Wp

poprostuWP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hah ludzie wy niewiecie co piszecie sura wp moim zdaniem jest najleprza a wiec BUILIDY:

PVP/PVM staty: 2intal : 1 witalnosc, po wymaksowaniu walimy w sile mamy wiekrze dmg

moim zdaniem najleprze i do expa z buta i z konika a w pvp the best

czarowane ostrze > czarowana zbroja > paluch > smoczy wir/strach- zalezy od was czy bardziej w pvp czy pvm (wir pvp/strach exp) >rozproszenie

jak karzdy wie czarowane daje ataku a czarowana deffa, paluch to najmocniejszy skill wp swietnie sprawdza sie w pvp jak i w pvm

EXP Z buta staty: tak samo jak powyzej

czarowane > czarowana/wir-od was zalezy co wolicie > paluch > rozpro

ja osobiscie polecam wir, poniewaz atakuje mooby w zakresie 360 stopni i bez skilla atakujacego dlugo bedziemy ubjiac mooby

EXP z konika staty: tak samo jak powyzej

czarowane > czarowana > strach > wir > paluch > rozpro

najleprze rozstawienie na exp z boja poniewaz jak wiemy czarowane daje ataku czarowana defa a strach obniza dmg moobow i posiada oponeta czyli mooby z rownym lub mniejszym lvl nie atakuja nas np sprawdza sie na malpach wystarczy za mamy 23lv wlaczamy strach nawed jak jest 1 punkt i nas nie tykna chyba ze je zaatakujemy

SPOSOB na zarabianie kasy:

-dropimy medale i sellamy item wystawieamy za cene ktora panuje na servie zostawic dal siebie z 15 na boja

-drop z metinow czyli dobre ku/kd i inne itemy dropimy i sellamy

-w m2 dropimy kawalek klejnotu (kk) warty 200k ale dropi jego sporo wiec w 1/2h bedziemy mieli 6x kk wiec sellamy i mamy okolo 1,2kk na eq juz bedzie troszke (radze zostawic dla siebie z 2 na uleprzanie zbroi )

-wykonujemy misje u straznika w miescie na srebrna branze uleprzamy ja na +6/7 i mozemy ja sellnac nawed za 4kk wiec nawed sporo

-dla leniwych poprostu mozna kupic yangi na ALLEGRO dajmy nato 100kk kosztuje 15zl polecam

MAM nadzieje ze pomoglem (nie kopjowac na inne fora,wielkie thx)

• Dodaj nową pozycję...