Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Nazwy TematóW

Avadone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak pewnie zauważyliście w dziale BattleField powstają najróżnorodniejsze nazwy tematów. Od normalnych po tych innych -.-

Mówiąc inne mam na myśli " o_O , elo, look, siema pomóż " I tak dalej. Otóż nazw takich tematów będzie coraz więcej, bo coraz więcej dzieci dostają internet.

I wpadłem na taki pomysł, żeby takie tematy od razu zamykać, a autora postu nagradzać warnem 10%. Jednakże, jeżeli to nie pomoże to wysyłamy raporta do administracji i ona będzie rozpatrzała co poczynić dalej z userem forum.

Oczywiście to TYLKO moja myśl. Więc proszę o zbędne posty.

97871587.png

ZBIERAM MINUSY

Opublikowano

chyba każdy to widzi i nie trzeba go o tym informować...

kid czy mod może zmienić nazwę tematu i po sprawie. po co od razu aż tak karać (warnem), wystarczy ostrzeżenie chyba że to będzie się powtarzało :P

@edit

nie no ale jak już zobaczyłem ten temat - O . O o.O to już jest przegięcie. faktycznie od razu będę zamykał jeśli pojawi się coś takiego :D

@down

nie ma sprawy, widzisz każdy się może pomylić :P

no ale mimo wszystko O . O rządzi!!!!!!! :D

Opublikowano

Już składałem, wtedy byłem aktywny w tym dziale. Nie dostałem moda, nie gram na razie w BattleField. Więc nie piszę nowych tematów/tutów/poradników. Ale to się zmieni po feriach ;)

Temat do zamknięcia.

97871587.png

ZBIERAM MINUSY

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...