Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klan Black Fighters W Black Opsie

Paolo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ostatnio założyłem klan w BO, pod nazwą Black Fighters. Jest w nim już 4 członków, teraz właśnie poszukujemy piątego, ponieważ chcemy dołączyć do ligi na esl.

Więc jeśli parę osób ma ochotę dojść do klanu, oczywiście kulturalna, oraz która posiada dobrego skilla i mikro. Wiek osoby się nie liczy, ale żeby był przynajmniej +10.

Głównie mi chodzi o kulturę żeby ktoś nowy nie wyzywał innych.

TUTAJ OPISZĘ MÓJ KLAN

Klan posiada:

- serwer na team speak 3 ( każdy klanowicz musi obowiązkowo posiadać TS3 )

- przyjemną atmosferę

- stronę www pod adresem : http://www.blackfighters-clan.ugu.pl/ gdzie będą zamieszczane nowości, oraz informacje.

- drużynę na stronie ESL, do której po dojściu do klanu będziesz musiał dołączyć

Co klan zamierza osiągnąć:

- dobre miejsce w tabelce rankingowej

- wygranie konkursu z nagrodą pieniężną ( po wygraniu takiej nagrody połowa wygranej zostanie przeznaczona na klan, reszta zostanie podzielona równo na zawodników ).

- popularność

- coraz lepszy skill.

Treningi:

Ponieważ chcemy jak najszybciej rozwijać nasz klan, dni w których odbędzie się trening są wyznaczone, jednak te dni mogą się zmienić :

Środy 20:00

Piątki 20:00

Soboty 20:00

Niedziela 9:00 lub 20:00 ( ta data zostanie wybrana będzie to 9:00 albo 20:00 zależy od możliwości klanowiczów ).

Każdy klanowicz może być nieobecny na 10 treningach. (może także napisać usprawiedliwienie które zmaże nieobecność na treningu, każdą nieobecność należy zgłosić dzień przed treningiem.

W razie pytań pisać na:

gg: 5273152

steam: pooal517 ( mój nick na steam to Paolo108, niestety ChePsik być nie może ponieważ ESL ma problem z rozpoznaniem mnie, przynajmniej tak mi napisał admin strony )

strona klanu: ChePsik ( lub do Coustom < jest to mój zastępca > )

Każda osoba która będzie zechce dojść do klanu, musi wypełnić podanie na stronie klanowej. Gdy zostanie ono przeczytane przez lidera abo Vice lidera osoba zostanie poinformowana, albo na forum

klanowym albo na steam.

Dziękuje.

PaoloThe108.png
Opublikowano
w wyjątkowych sytuacjach jak np. nagłe wyjście z domu,

I w takich sytuacjach człowiek nie wie czy ma się śmiać z twojego wykształcenia czy współczuć ci życia...

Opublikowano

I w takich sytuacjach człowiek nie wie czy ma się śmiać z twojego wykształcenia czy współczuć ci życia...

Ucisz się ;d... Chodzi oto że jak kogoś nie będzie niech poinformuje resztę klanu by na niego nie czekała i się nie denerwowała...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...