Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalne Oświadczenie Admina Neume

M@niek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcielibyśmy przeprosić za szaleństwo, które panowało w ciągu ostatnich kilu tygodni. Pracujemy nad zmianami systemu działania GamersFirst, które pozwolą naszym zespołom działać efektywniej. Jesteśmy w branży od 10 lat i nasze systemy stały się nieaktualne i nieefektywne. To również utrudnia tworzenie nowych narzędzi i procesów w celu usprawnienia pracy.

W tym czasie nasze zespoły starają się działać jak zwykle, jak to możliwe, jednak zdarzało się tak, że jedno biuro lub inny nie miał dostępu do gry, narzędzi email'a, komputerów.

W tej chwili jesteśmy w końcowej fazie tych zmian. Większość z naszych biur na całym świecie i działa na nowych komputerach (z systemem Windows 7 WRESZCIE!) Teraz nasze zespoły próbują nadrobić zaległości i odpowiedzieć na tickety wysąne przez was w ostatnich tygodniach.

Lista zmian jest zbyt duża, by wszystko tutaj wymienić, ale kilka najważniejszych rzeczy to:

- Stworzenie supportu dla wszystkich tytułów.

- Dodanie nowych funkcji, umożliwiających szybszy dostęp do informacji nt. gracza dla supportu.

- Modernizacja obecnego supportu.

- Zmodernizowano stronę supportu, aby była bardziej przyjazna dla użytkowników.

- Remont sprzętu do wszystkich systemach komputerowych firmy (we wszystkich biurach).

- Zaktualizowano sprzęt serwerowy dla wszystkich gier.

- Zaktualizowano architekturę sieci, więc serwery szybciej komunikują się ze sobą.

- Dodano nowy "status: ban" na stornie supporu, aby podać powód bana.

- Dodatkowe funkcje zabezpieczeń na wszystkich systemach GamersFirst świecie, serwerów i stron internetowych.

Mam nadzieję, że wszystkie te zmiany będą gotowe koło połowy grudnia tego roku. Prosimy o cierpliwość, ponieważ te zmiany pomogą w lepszej obsłudze graczy. Obiecuję, że będziecie zadowoleni ze zmian. Planujemy krótkie wakacje dla was wszystkich po tym jak wrócimy.

Zespół GamersFirst

W całości skopiowane z innego forum dotyczącego WR.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

niby dużo rzeczy ale na co to komu oczywiście M@niek + za info ale oni to już sie ośmieszają myślałem że zrobią nowe bronie tańsze itp a tu takie dodatki .normalnie śmieszne dla mnie xD

4566511400.png

Opublikowano

Co Ci mają bronie tańsze robić...

Jak dla mnie to wystarczy tylko żeby HS był bardziej efektywny i żeby support zaczął pożądnie działać, bo to co teraz się tam dzieje to śmiechu warte jest...

Mój kochany lapek:

Intel Core i5-450m 2.4ghz || ATI Mobility Radeon HD 5730 1gb DDR3 800mhz, GPU 650mhz || 4GB ram DDR3 800mhz || Win 7 64 bit

retailzoor.jpg

Opublikowano

Wrzuciłem to przede wszystkim po to, żeby rozwiać przypuszczenia niektórych osób o końcu WR :)

Ciesze się, że się przydało.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

niby dużo rzeczy ale na co to komu oczywiście M@niek + za info ale oni to już sie ośmieszają myślałem że zrobią nowe bronie tańsze itp a tu takie dodatki .normalnie śmieszne dla mnie xD

to nie jest jego nie widzisz napisu że zerżnoł z innego forum?

a po drugie + za info

// przecież on nic nie napisał, że to moje ? poza tym ja to skopiowałem, a nie zerżnąłem...

9:41 21 listopada 2010 - 333 odwiedzin w moim profilu jeśli chcesz mi pomóc wejdź

LUBIE ---

Opublikowano

W koncu czekalem na to od bardzo dawna na te male ale bardzo potrzebne zmiany Pozdro dla calego supportu ze wkoncu na oczy przejzeli wielkie POZDRO I GRATULACJE POSTEMPU

Opublikowano

przyda sie masz +

"RAP TO NIE BIZNES, RAP TO DROGA, MY DZIECI PRZEZNACZENIA IDZIEMY W IMIE BOGA!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...