Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialłbym poprosic o program przyszybszajacy prace komputera (jesli taki istnieje)

Program powinien:

1)Zmniejszac lagi w grach takich jak SilkroadOline

2)Powzowlic na uruchomienie wiekszej ilosci silkroadów(nie chce loadera) tylko cos co zrobi ze bede mogl utrzymac 2 silkroady ;]

3)Aby komputer chodzil szybciej

pisac czy program spełnia wszystkie 3 wymagania za kazda pomocna odpowiedz naje + oraz 5* a za najzwyklejsze nabijanie postów daje - oraz 1*

Opublikowano

Ja bym nie używał żadnych boosterów, jak już procek podkręcił niż jakieś sztuczne speedboosty używać. CCleaner jak najbardziej :]

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

One nie przyspieszaja prockow ani nic to sa programy ktore Ci na czas ich dzialania oczyszczaja ram .. jak ja mam przy 512 ok. wolnego 340 to po uzyciu tych programow jest ok. 415 :) a radze Ci wszystkie naraz :P

Opublikowano

Nie ma takich cudów, najwyżej mogą ci wyczyścić kompa ale nigdy nie przyśpieszyć

RAsfepN.png
Opublikowano

Nie ma takich cudów, najwyżej mogą ci wyczyścić kompa ale nigdy nie przyśpieszyć

Wyczyszczenie dysku, pamieci, autostartu, defragmentacja i takie tam zawsze skutkuje nieznaczym przyspieszeniem ogolnej pracy kompa, albo jak wolisz optymalizacja pracy komputera.

everythingfou - sprawdź to.