Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vip-Hacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie ,w regulaminie jest zakaz podawania linków do for ktore "sptrzedaja"vip hacki,a ja mam takie pytanie przeciez to jest forum kótre nieprowadzi takiej dzialalnosci,wiec mozna by bylo niekarac takich tematów....Przeciez nierobia te fora konkurencji temu,poniewaz to forum nieprowadzi takiej dzialalnosci..,zreszta tamte fora to inna klasa wiec??

Czuje ze bedzie duzo komentarzy typu niepodoba ci sie tu to wyjdz,ale ktos jest nowy chce kupic VIPA,pyta sie nieodsc ze tu go niedostanie ,to jeszcze niedostanie odp i zostanie ukarany..Wiec nienazywajcie tego forum takim forum które pomaga..

A jesli jest jakis problem ,to prosilbym o przypiecie jakiegos tematu (nawet 1 )z jakas str z VIPA,ktora moze by wspolpracowala z MPC(to juz musieli by admini zalatwic)i byl by looz wtedy karanie bylo by podstawne..

To ze ktos komus poda link ,niejest reklamowaniem,ale pomoca,

Opublikowano

Dobrze, że poruszyłeś ten temat. Sam ostatnio zastanawiam się jak do tego podchodzić i szczerze powiem - nie wiem.

Sytuację wyjaśnię jeszcze dzisiaj jak wrócę do domu. Zostanie dodany nowy punkt do regulaminu w sprawie VIP-ów, a w zależności od tego czego się dowiem "z góry" pojawi się jakiś temat lub nie.

Sory, ale wcześniej nie zauważyłem tematu ;)

Wyjaśnię wkrótce co i jak.

Zamykam żeby uniknąć niepotrzebych komentarzy.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...