Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Server?

Peter.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż stworzyłem ten temat dlatego że wszyscy grają na różnych serwach a może by tak wszyscy wchodzili na jeden np. Bravo server>>channel 3 I ktoś by na nim stworzył room z nazwą POLACY i wszyscy z MPC i Polacy wchodzili na niego głosujcie w postach np. "Bravo server>>Channel 3" jeśli był już taki temat to przepraszam ale sądzę że nie było i fajny to pomysł bynajmniej ja tak myślę.A więc głosujcie.

aLPLZw3.jpg

Opublikowano

pomysł nawet nie sły pod warunkiem ze servery uk a nie bravo bo polacy na bravo maja po 150 pinga a na servach uk po 50

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

To był przykład. :)

AaA to ok leci + ik jak chcesz mozemy teraz zagrac bo jestem wolny

PS: mikolaj i tak nie przyjdzie ;(

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

Będę dzisiaj na UK2 > Channel 2 > W Roomie z nazwą MPC FORUM a hasło to MPGH. Wbije tak około 23.

o 23 to spał bede jutro do pracy trzeba wstac o 6

wiec proponuje cos eraz zagrac

\

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

@up

Po to żebyśmy się gdzieś umówili na serwie a widać że tylko tobie coś tu nie pasi bo innym jakoś to pasuje.Zdenerwowałeś się i dałeś mi minusa gdyż chciałeś się zemścić po mojej wypowiedzi w twoim temacie...

aLPLZw3.jpg

Opublikowano

Nalepiej grać na uk 4 (bo nubki nie wbijajo new z hackami ) albo ch 3 (można pofarmic na nubkach jeśli nie mają chacków ). Na uk 4 u mnie bynajmniej mam najmniejszy ping z serwuw a na uk 3 troche skacze . Więc proponuje dla graczy mpc bardziej uk 4 :D

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

6134792_4_18.png

Staty nie za dobre ale nadrabiam :P

• Jestem nowym użytkownikiem wienc proszę o wyrozumialosć i +