Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ponawaim temat bo tamten zosta zmakniety a niedostałem sensownej odpowiedzi a wiec

wiedze juz 3h w v2 na 1spocie 66lvl wbilem juz 30%expa i mam 0szkat nie piszcie ze to zwykły pech to jest niemozliwe jak ostatio dropalem to w 17h mialem ponad 400szkat a teraz niechca dropic

wiem ze tu zajzysz IdoruHoshi ale nie wypowiadaj sie bo twoje odpowiedzi to zwykły spam typu "zwykły pech" próbuj dalej"itp

ps te 400szkat bylo z v1 wiec teraz powinnemiem miec wiecej!!!!!!!!

@edit down kolega tez siedzial w v2 obok mojego spotu i on zrezygnowal z v2 bo tez 0szkat poszdl na malpy bo tam juz 5droplo w 1h mu c(:

@edit2 2down to sura wp ;D zostaje w v2 do lvl up na surce jeszcze 1eq potow i buffie 2eq potów

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Mam dokładnie to samo...siedzę w v2 już ze 2 godziny i 1 szkata...to nie jest normalne. W grze ludzie mówią że drop jest niezrównoważony że np. W red lesie lecą doskonale...ale tam i tak już połowa ludzi na servach tam siedzi...W v2 mówią że dobrze lecą a gówno prawda. Jeszcze lecą lepiej na mapach wspólnych typu Dolina. Byłem też 20 minut w m3 i tam poleciało mi 3 szkaty...może tam będe dropił. Tak czy tak co do tematu to nie jest "zwykły" pech.

@edit

No właśnie...Drop szkat jest jakoś dziwnie ustawiony... Nie wiem dlaczego tak jest ale po prostu team sobie w ch** leci. W red lesie siedzi teraz większe poł servera i tak każdy każdemu ksuje...Ostatnio jak był drop szkat...11 listopada ?? Było pięknie...dropem w m3 wydropilem przez 2,5h chyba ze 40.

#JustTheWay

Opublikowano

Jak masz jakiegoś dropka to polecam Ci sie nim wybrać skoro az tak nie dropia.

Chyba ze wolisz wyjsc wojem i iść na dt bić podle ale to nie taki najlepszy pomysl.

Na dzikusach / okrach Ci super powinno leciec na 30lvl'u.

KOCHAM MINECRAFTA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...