Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ScopeB4

android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam wam do przedstawienia celownik snajperski.I Odrazu mówię że zabraniam kopiowania.Mam prawa autorskie.

Download

Skan

Screan

Szkic celownika.

Wygląd prawdziwego celownika(takiego w realu)

Wchodzimy w zakładke Warrock->texture->In Game->Tam wklejamy

Jako że jestem człowiekiem mogą być małe nierówności choć myślę że niebędzie żadnych.

Opublikowano

Poziome kreski nierówne. Kropki nie są po środku linii. Jak chcesz, żeby był taki jak normalnie zamaż tło na około na czarno.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ja nie wiem po co zmieniacie te scopy??? przeciez ten podstawowy jest najlepszy wszystko widac i bez problemow zdejmujesz typow.

A w tym czyms to gowno zobaczysz przy kropce nasrane tego tyle ze .... i po co??? 2/10

Opublikowano
A w tym czyms to gowno zobaczysz przy kropce nasrane tego tyle ze .... i po co???

Jak byś nie zauważył to masz tam szkic celownika wrzucony.Też są kropki obok srodkowego celownika.Sam zobacz a nie pieprzysz poco to.

Opublikowano

Człowieku naucz się rysować myszką, zresztą są inne przyrządy oprócz farby w Paint net czy czymś tam.

"There is no other...then Tibia"
00034718xn1.gif
"Obama r0xi"
Opublikowano

Ta patrzylem szkica dlatego sie pytam po co te kropki??

I zamiast painta poleca photoshopa ewentualinie corela

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...