Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak Wyciagnac Yangi Ze Swojej Gildi?

malutki663

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

każdego tygodnia pieniądze spływają na konto lidera, nie wiem jaki to dzień, ale chyba środa po 12:00 albo w czasie restartu serwerów. Coś mi się nie wydaje, żeby to była Twoja gildia, po prostu chcesz kogos krótko mówiąc opierdolic.

Opublikowano

każdego tygodnia pieniądze spływają na konto lidera, nie wiem jaki to dzień, ale chyba środa po 12:00 albo w czasie restartu serwerów. Coś mi się nie wydaje, żeby to była Twoja gildia, po prostu chcesz kogos krótko mówiąc opierdolic.

@Up3

Kolego mylisz sie !!

Odkupilem to konto 2 miesiace temu ... Moja postac jest liderem gildi i jak bylo od poczatku 1.5kk tak jest ;/

Opublikowano

Nie nic nie musisz robić po restarcie automatycznie wpłynie ... Chyba że teraz jest inaczej ;)

JEŻELI POMOGE DAJ + TO NIE GRYZIE

50Post - Mission Completed

100Post - Mission Completed

150Post - Mission Unterminated

Opublikowano

Podłącze się

a ta kasa się skąd bierze na koncie gildii ?

...i tylko Łódzki Widzew !!!

Zbieram (+) :D

Opublikowano

Wpływa po resecie tępy ceciu.

jak to do chuja możliwe, że masz gildię w chuj czasu i tego nie wiesz ? W dodatku 2 miesiące niby nic nie wpływało ?

Opublikowano

Dołączam się a jak wpłacić yang na gildie? ponieważ żeby kupić NP posesje czy ustawić jakieś domki to yang musi się znajdować w gildi, tak? jeśli tak to prosze o odp : jak się wpłaca yang na gildie

graphic.png

Opublikowano

Nie można wpłacic yang na gildie. Wszystko kupuje zalozyciel, najczesciej poprostu z zaufania dajemy mu to 10kk i on kupuje to co trzeba.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano
Może dokładniej sprecyzuje:

5% pieniędzy za ulepszanie itd. wędruje podczas restartu na konto Lidera Gildii. Pozostałe 95% wędruje na konto "Królestwa".

By Mahrid board.metin2.pl

Temat do zamkniecia !!!!

Opublikowano

Teoretycznie kasa spływa w czwartki po resecie, dostaniesz całe 720kk.

To jest tak że jak koles ulepszy coś za np 10k to do gildii idzie 5% czyli przykladowo 1k (nie chce mi sie liczyc) a reszta idzie na krolestwo.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

@malutki663

Ale ty przyjebany jestes jak ci mowi 10 osob ze wplywa raz na tydzien a tobie nie wplywa to masz buga. Lepiej rusz dupe na IRCa albo pisz ticketa...Tu ci nikt nie pomoze bo nie ma takich mozliwosci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...