Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana Ip W Soldacie

hamp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutek postaram się zrobić jeszcze dzisiaj, chyba że choroba mi nie pozwoli :/

@Up

Poradnika nie będzie. Nie ma sensu go robić, ponieważ ten program nie działa na większości komuterach.

Jak sprawdzić czy akurat na waszych jednostkach on działa?? Pobrać go ( nie ma virów ), zainstalować i kliknąć 2 razy na UK 1# FREE. Zapewniam was, że wasze ip sie nie zmieni.

@Up2

Proponuję, abyś poszukał w pierwszej kolejności w googl'ach programów do zmiany IP.

09071535498836998897.png

Opublikowano

Te programy, w których główna funkcjonalność polega na ukrywaniu/zmienianiu IP działają tylko w obrębie internetu a w Soldacie już nie.

Opublikowano

Ehh, temat powinien być napisany w Prośby, Problemy, Pytania, ale nie zamknę go, ponieważ jest to dość poważny problem, a do Prośby,...,Pytania, rzadko kto zagląda.

Miejmy nadzieję, że znajdzie się jakiś skuteczny program.

:)

09071535498836998897.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up

No, jesteś zajebisty, ale tym razem ci nie wyszło, szukałem w googlach przed zakładaniem tego tematu.

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Hot Spot Shield, również polecam, powinno zadziałać, a jeżeli nie to nie mam pojęcia. Chyba, że zadzwonicie do operatora i poprosicie go o zmianę adresu.

951841430649214321545.png

Day after day.

• Dodaj nową pozycję...