Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crashowanie Otsa :D

Podkal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powie mi ktos jak zrobic crasha na otsie pod tibie 8.0 wiem ze jest jakis sposob ze daje ciagle party i gdy sie logasz to jest crash ale nie wiem jak dawac to party i wiem tez ze w svargrond na rl mapkach sa 2 miejsca ze mozna chodzic po wodzie i gdy tam sie "padnie" to jest crash. Wiec moglby mi ktos powiedziec jak przez to party sie robi crashe lub jakis inny sposob bylbym bardzo wdzieczny

z gory THX :-)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zal,wez wgl nie crashuj zadnych servow,przyjemnie by Ci bylo gdyby CI padal serv co 5 minut?:/

bo ja bym sie osobiscie wkurwial :/

Opublikowano
Zal,wez wgl nie crashuj zadnych servow,przyjemnie by Ci bylo gdyby CI padal serv co 5 minut?:/

bo ja bym sie osobiscie wkurwial :/

Popieram ;/

//Ciach

Opublikowano

Az specjalnie zarejestrowalem sie na tym forum, po przeczytaniu prosby tego Pana Idioty. Wlasnie mi po raz kolejny scrashowano server.! I jestem bez wyjscia, konkurencja. :/ A moze ma ktos sposob na Crasherow? jak sie ustrzec?

• 1 miesiąc temu...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Myślę, że to Forum nie jest od wyzywania wiary i mieszaniu ich z piachem, ale po to aby pomóc i odpowiadać na pytania...

Kiedyś podobno działało coś takiego:

1. Dajesz komuś party.

2. Osoba ta robi na tobie USE i powinno mu wyskoczyć okienko w którym można dołączyć do party.

3. Dajesz loga.

4. On dołącza do party.

Sposób niepotwierdzony, ale może zadziała.

Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...