Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Szuakm Unl. Ammo Działającego

Jezus_Chrystus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciał bym podexpić szybo na zoombie z hackiem na unl.ammo, ale każdy crashuje :C, albo ktoś mi pomoże albo jutro spadnie tyle śniegu że szkoły będą otwarte, samochody się popsują i na pieszo do szkoły/pracy popierniczać będzie trza to pomoze ktoś?

leonardoostatniawieczer.jpg

Opublikowano

Koleś ty chyba jesteś psychicznie chory ...... Twoje posty są drętwe jak ty sam ..... myślisz że kim ty jesteś<?

Żeby nie było jak na razie w żadnym haku unl.ammo nie chodzi może jedynie w Vipach ale nie wiem...

I jeszcze raz ogarnij się z pisaniem takich głupich postów <!!>

Opublikowano

Styl rzeczywiście masz.. iście szatański... A co do unl. ammo to działa on tylko na granaty, wyrzutnie itp.. a że crashuje.. chcesz jechać na hackach to się przyzwyczaj.. albo zrób coś tą swoją.. mocą..

Dajesz -? To się przynajmniej podpisz i powiedz za co. Jak to nie to ****.

Opublikowano

Może umówić cię z psychiatrą <? Ale po co bo takim jak ty to nawet on nie pomoże .... ŻAL MI CIĘ KOLEŚ ..... Jak bym cię spotkał w realu to zobaczył bym czy jesteś dalej taki cwaniak.... Naprawdę żal ...

Opublikowano (edytowane)

Może umówić cię z psychiatrą <? Ale po co bo takim jak ty to nawet on nie pomoże .... ŻAL MI CIĘ KOLEŚ ..... Jak bym cię spotkał w realu to zobaczył bym czy jesteś dalej taki cwaniak.... Naprawdę żal ...

Nie zobaczysz się ze mną nie wpuszczę Cię do nieba \, nagrabiłeś sobie u mnie bay bay kotku :** a i dziękuję za pomoc temat mozna zamknąć.

LOL jesteśmy na mistrzach http://mistrzowie.org/111276/Jezus-Chrystus

Edytowane przez Jezus_Chrystus
leonardoostatniawieczer.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...