Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Us] Problem z uruchomieniem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hummmmmpffffff

no więc tak:

mam wielkie plany związane z US'em bo wiem jak zadbać tam sobie o dużą ilość pkt, poza tym słyszałem dobre opinie na temat tamtej wersji więc bardzo zależy mi na tym że by z jako takim komfortem tam zagrać

próbowałem paru programów i tak

1. // AmericaOnLine - znany mi programik jak zwykle działa wszystko ok. efekt chyba najlepszy z tym że: gdy zmienię ip, uruchomię grę - wrzuca mnie do przeglądarki daję start game wpisuję passy no i uruchamia się gra. jest to całe Version Checking itd potem Hack Shield no ładnie wszysktko fajnie gra się ładuje wrzuca mnie do okna wyboru serwerów. wybieram

szukam rooma wchodze iiii... gdy przyciskam Start (F5) to pojawia mi się że jestem "In Game" po czym napis "In Game" znika a mnie nie wrzuca do gry... z menu, settings czy shopa moge normalnie korzystać ale to mnie irytuje. co robić?

2. // Proxifier - znalazłem pare ip ale nie przechodzą testu programu z tym że mimo iż nie przechodzą testu to i tak internet mi na nich działa a ip jest zmienione. gdy wchodzę do gry. mam Version Checking potem Hack Shielda ładuje mi się i po ładowaniu pokazuje sie ekran łączenia. wyskakuje "Connecting..." po czym gra się wyłącza...

3. // HotSpot - spróbowałem - efekt taki że wszystko ładnie śmiga ale jak już wejdzie do gry to efekt podobny do Auto Hide IP - Failed to verify user. Please retry. [8]

4. // Auto Hide IP - po pierwsze muli strone combata i nie da się wejść do gry przez chroma (tylko przez IE) to jak jużwejdzie to pisze Failed to Verify user. PLease retry. [8]

4. // inne programy - znacie jakieś?

Ryomou666.png

Because we are the ones that want to choose,

always want to play,

but never want to lose.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...