Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tworzenie Aimbota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się dowiedzieć jakim programem najlepiej zrobić aimbota i może jakieś poradniki dać. :P

A i jak ominać wykrywalność hacka np. przez punkbuster lub vac.

Opublikowano

To trochę zalezy, jakie masz doświadczenie, ile wcześniej hacków zrobiłeś do gier MP? Bez doświadczenia nie licz na zrobienie od razu aimbota.

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Żeby zrobić aimbota trzeba na prawdę sporo rzeczy ogarnąć. Chodzi o jakieś call of duty na pewno :P

Opublikowano

Jeżeli pytasz o program to wnioskuje, że nie umiesz programować? W 'Programowanie Cheatów' jest chyba tut autorstwa N1ghtmare, który krok po kroku pokazuje jak napisać cheat do warrock. Nie wiem czy jest dalej aktualny, w razie czego pisz do autora.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

Tak ale chciałbym się też dowiedzieć czy jest możliwość obejścia punkbustera i vac jak jest to w jaki sposób.

Opublikowano

Oczywiście, że się da. Tylko nikt Ci gotowego kodu na obejście nie da. Po 2 latach nauki może będziesz w stanie zrobić takie coś. Musisz dokładnie wiedzieć jak taki program anty-cheaterski działa. Jak chcesz zacząć pisać cheaty do gier to zacznij z grą która nie ma antycheata bo nie dasz rady

Opublikowano

t3ix dobrze Ci pisze w zasadzie. Parę lat temu się naciąłem, gdy chciałem napisać cheata. Wcale nie było to takie proste i się zniechęciłem.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

I w tym momencie trza skończyć tłumaczyć. Nie każ mi proszę tłumaczyć, frajer, że jesteś kolejnym debilem na tym forum. T3ix napisał, ja napisałem, a jeżeli dalej nie rozumiesz, że bez podstawowych umiejętności nic nie zrobisz, to zrób skłon i popukaj się pałą po czole.

Opublikowano

Ominąć można generalnie na dwa sposoby: Niewykrywalny kod lub Bypass (czyli dodatkowy bloczek kodu który blokuje anty-cheat). Niestety bez podstawowych znajomości jak działa gra / anty-cheat / jak się robi cheaty, nie będziesz w stanie tego zrobić

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Żałosny jesteś spiderr44.O to chodzi że jak się o coś pyta to nie piepsz że musi znać To i to ...tylko jak wiesz to pisz jak to miej więcej trzeba zrobić.A jak nie wiesz to najlepiej nie pisz.Bo takie cwaniaczkowanie to se możesz.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Aimbot nie wymaga bypassa bo nie modyfikuje adresów.

A jesli chcesz zrobic aimbota to musisz bardzo dobrze znac c++ i matematyke.

Tu masz pare funkcji ktore moga Ci pomoc

#define DotProduct(x,y)			((x)[0]*(y)[0]+(x)[1]*(y)[1]+(x)[2]*(y)[2])
#define VectorSubtract(a,b,c)	((c)[0]=(a)[0]-([0],(c)[1]=(a)[1]-([1],(c)[2]=(a)[2]-([2])
#define VectorAdd(a,b,c)		((c)[0]=(a)[0]+([0],(c)[1]=(a)[1]+([1],(c)[2]=(a)[2]+([2])
#define VectorCopy(a,			(([0]=(a)[0],([1]=(a)[1],([2]=(a)[2])
#define VectorCopy4(a,		(([0]=(a)[0],([1]=(a)[1],([2]=(a)[2],([3]=(a)[3])
#define	VectorScale(v, s, o)	((o)[0]=(v)[0]*(s),(o)[1]=(v)[1]*(s),(o)[2]=(v)[2]*(s))
#define	VectorMA(v, s, b, o)	((o)[0]=(v)[0]+([0]*(s),(o)[1]=(v)[1]+([1]*(s),(o)[2]=(v)[2]+([2]*(s))
#define VectorCmp(a,			(((a)[0]==([0])&&((a)[1]==([1])&&((a)[2]==([2]))

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...