Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam do was pytanie jak odinstalować bez rozruchu windowsa ? instalowałem poprzez instalke na kompie a nie przez restart

;) Aaa i jak jeszcze aktywować tego windowsa , rozkminiam nad kluczem nie da sie wpisać nic prócz xxxxxx :(

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Bez rozruchu sie nie da. Nie masz płyty ?

Wkładasz płyte uruchamiasz w setupie (bios) . I tam formatujesz dysk gdzie zainstalowanego masz Windowsa 7 .

NA FORUM PIRATOM MÓWIMY NIE !

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

Witajcie mam do was pytanie jak odinstalować bez rozruchu windowsa ? instalowałem poprzez instalke na kompie a nie przez restart

;) Aaa i jak jeszcze aktywować tego windowsa , rozkminiam nad kluczem nie da sie wpisać nic prócz xxxxxx :(

Żeby aktywować windowsa wpisujesz klucz podczas instalacji systemu. Klucz znajduje się wewnątrz pudełka.

RAsfepN.png
Opublikowano

Żeby aktywować windowsa wpisujesz klucz podczas instalacji systemu. Klucz znajduje się wewnątrz pudełka.

Osamo , obawiam się , a nawet jestem pewien, że ma wersję piracką ;)

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

Bez rozruchu sie nie da. Nie masz płyty ?

Wkładasz płyte uruchamiasz w setupie (bios) . I tam formatujesz dysk gdzie zainstalowanego masz Windowsa 7 .

NA FORUM PIRATOM MÓWIMY NIE !

@Eh..Przecież to forum o botach , cheatach itp pozatym komu normalnemu chciałoby sie wydawać kase na orginała ? :unsure: Chcesz prosze bardzo leć na policje ;) Co do reszty wypowiedzi to prosze o dokladniesze co zrobić w biosie..bo za bardzo tego nie ogarniam :(

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

@Eh..Przecież to forum o botach , cheatach itp pozatym komu normalnemu chciałoby sie wydawać kase na orginała ? :unsure: Chcesz prosze bardzo leć na policje ;) Co do reszty wypowiedzi to prosze o dokladniesze co zrobić w biosie..bo za bardzo tego nie ogarniam :(

Mi się chciało kupić.

Piratom nie pomagamy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...