Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Moja 2 sygna xD

devilpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe devilku , no no ;d niczego sobie jakos ta ramka mi nie idzie ;d;d

a teraz do sygnatur ramek sie nie dodaje ;p i render prawa strona zcieta bylo dac do konca warstwy ;];]

6,9/10 :)

b577e893e102f.png

Opublikowano
hehe devilku , no no ;d niczego sobie jakos ta ramka mi nie idzie ;d;d

a teraz do sygnatur ramek sie nie dodaje ;p i render prawa strona zcieta bylo dac do konca warstwy ;];]

6,9/10 :)

Dlaczego się nie dodaje xDDD? fajnie wygląda nawet ;p

To nie wina moja tylko renderu byl taki gowniany ale mi sie podoval to sciagnalem xD

A na koniec warstwy to by była potem pustka xD

sygnakopia.png

Tak i Nie na drodze xD (animacja) zobacz ;]

Bębnyyy!!! (animacja) zobacz ;]

Opublikowano
fajnie wygląda nawet ;p

Zgon...

Ta ramka to tak jakbyś na gówno jeszcze bardziej nasrał,tyle na temat "fajowej" rameczki xD.

Render zły,szukaj całych renderów a nie poucinanych (planetrenders.net).Render nie wtopiony.

Tło baardzo staroświeckie,wręcz słabe,nudne.

Kolory słabo dobrane.

Za dużo efektów na tło.

Znawca
Opublikowano

6/10

Napis w ogólne nie pasuje, render trzeba przesunąć na prawo, by nie widać ucięcia, ramek się dziś już nie robi :P

@Down Czemu zawsze beznadziejnie oceniasz i piszesz, że gimp prosty? Czemu sam nic nie zrobisz?

Opublikowano

2/10 Zasssysssa :D

Nie podoba mi się:

-kolory

-render

-napis

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano
up

mogłeś render przesunąć

Ta teraz to spamujesz jak precision napisal

6/10

Napis w ogólne nie pasuje, render trzeba przesunąć na prawo, by nie widać ucięcia, ramek się dziś już nie robi :P

@Down Czemu zawsze beznadziejnie oceniasz i piszesz, że gimp prosty? Czemu sam nic nie zrobisz?

wszystko juz bylo powiedziane.

Proszę moda o usunięcie/zamknięcie tematu

sygnakopia.png

Tak i Nie na drodze xD (animacja) zobacz ;]

Bębnyyy!!! (animacja) zobacz ;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Takie g0wno to ma byc czat?! (bez obrazy) głupie brushe, już lepiej białe tło by wyglądało, ramki ja tez stosuje ale czarne! Lub ewentualnie białe, i tylko u góry, render mogłeś wtopić i przy okazji nie byłoby widać tego ucięcia, napis do wymiany, słaaabiutko..

Wojtasek, lol patrzysz na jedna moją sygne i już jest najgorsza, a ja w tej chwili oglądam twoje które sa straszne.. żadna z nich mi sie nie podoba, tylko druga by jakoś uszła, więc o co ci chodzi? Każdą z nich bym skrytykował, userzy z GrafArtu robia 5 razy lepsze prace, niz twoje, to czemu tak ich krytykujesz? Pff, chciałbym zobaczyc jak oni by ciebie skrytykowali, i nie myśl sobie, że takimi prackami już błyszczysz.. 2 ostatnie, robiłeś 2 minuty? Ta różowa sam render jedno c4d na dodatek paskudne, i mały splatterek na cm -,- Ta z hulkiem nawet oceniac mi się nie chce, bo jest prawie gorsza niż devila.. DN czerwone c4d, pare pewnie na color dodge, wcale nie pasują do rendera.. Pierwsza, boże rózowy splatter do niebieskiej pracy, piękne.. napis odwalony, tu nawet nie ma co oceniać i ty mi będziesz wmawaił, że się z krzesła przewrócisz, sorry ale ja juz na podłodze leże..

[V]10

[V]50

[V]100

[V]150

[V]200

[X]400 postów

[X]1000 postów

[X]2000 postów

Opublikowano

Te grafixor gdybym ja miał tak twoje prace oceniać to bym się chyba z krzesła przewrócił.

Praca w ciul słaba to fakt,ale ty tez dobrych nie robisz więc po nim tak skacz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...