Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zostałem Okradziony Na 61Lvlu! Jak Zarobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam wojownika mentala który został okradziony. Na fb nie chce zarabiać bo jest ryzyko banu a ogólnie już nie działa! Na rudach trzeba mieć czasu dotychczas zarabiam w v2 a w styczniu planuje dopiero kupic 100kk na allegro jak mam zarobić nic praktycznie nie mam w eq.

Opublikowano

jesli nie dawno cie okradli zglos na policje i moze dostaniesz odszkodowanie to sobie wiecej yang kupisz na allegro ;]

a jesli nie to zrob dropka 35 i na metki w m2 albo max 15lvl i do m3 ;]

Zbieram - :)

21495.png

youtube.png

ZAje. Filmik:P

u-banana.gif

banana2qs8.gif

Admin Cienia
Opublikowano

Jeśli miałeś taki poziom to sam powinieneś wiedzieć gdzie i co powinieneś robić. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

mi chodzi o szybkie zarabianie a nie 2miechy 100kk

Nie ma takiego czegoś jak "szybkie zarabianie" do wszystkiego dochodzi się powoli :) jedynie dropa zrobić albo zbierać szity od innych graczy w v2 (chełmy itp) i sprzedawać/ulepszać w dt :F

Opublikowano

Polecam ci dt. Im więcej kont masz powyżej 40lvl tym więcej zarobisz. Zrobiłbyś tylko 1 nimfe z +6 do +8 i 50kk wpada. Tak samo z boga i polecam też branze z niebianskich robic...

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Na monku kd woja +4 kosztuje 80kk wiec drop do m2 i w noc z lapa dropa masz 250kk :<

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Jakoś bardzo szybko się nie da.

Ale polecam Ci zrobić dropka 20 albo 21lv i iść do Imha... tzn m3 (założysz broń na 20, 5kątną i wgl). Niby lv wysoki ale łatwiej ogarnąć a taki sam drop i możesz też wydropić broń dla samego siebie!

Może nie zarobisz w dzień tych 100kk ale trochę farta to jakiś fms, a to rib z jakimiś niezłymi SR i będzie. W dzień wyciągniesz jakieś 20kk na luzie jak będziesz miał chęci.

Jeśli to Ci nie pasuje to taki sam drop jak do Imha tylko idziesz dropić medale ale już szybsze to m3.

A jeśli żaden z tych sposobów Ci się nie spodobał to musisz poświecić postać i postawić to FB. Nic nie stracisz xD

Metin2.PL

Almanach - S7

40+ Dagger

Aaa... I LoFffciaM banankiIi :*

6648.gif

,user,by,serek.htm'>32927.jpg

31674.gif

6680.jpg

33983.png

34040.png

http://www.youtube.com/user/xForgeMetin2

Mam Wyjeb*** na plusy i minusy. Dawajcie co uważacie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...