Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

24871313394549995243.png

Witaj! w Los Santos.

f88a6ab7bed96c236293142aa73ca2b1_oserwerze.png

Witaj drogi graczu mam do zaprezentowania jedyny w swoim rodzaju serwer Role Play, administracja jest bardzo miła i pomocna. Pomogą rozwikłać każdą sprawę która ci się przytrafi, na serwerze jest pięć frakcji i możliwość zakładania swoich gangów i biznesów.

Serwer na razie ma mało slotów myślę że dlatego by nie wyrzucać pieniędzy w błoto gdyby administracja

wykupiła od razu serwer na 200 slotów było by zapełnione tylko 70 więc na razie starczy serwer na 70 slotów.

Administracja za wysłanie pieniędzy przez SMS zbiera pieniądze na opłatę za serwer ale za to administracja oferuje konta premium jak i V.I.P.

Forum jest bardzo dobrze dopracowane zresztą jak i mapka.Mapa była robiona od podstaw przez doświadczonego skryptera,

na mapie nie ma bugów, wszystkie spawny samochodów są bardzo dobrze rozmieszczone.

Wracając do gangów i organizacji przestępczych wszystkie gangi oraz założone przez graczy

biznesy same muszą zafundować sobie pojazdy,domy (( HQ )).Jak już napisałem mamy pięć frakcji

ale jest możliwość tworzenia swoich gangów i biznesów.

8a1af27e53a5e0932cd82d3e434e4f1d_miejsceakcji.png

Normalny dzień pracy. Po dużym natężeniu pracy pokłóciłem/am się z Szefem.

Mając swój honor odszedłem/am z pracy. Gdy bez niczego wracałem/am do domu napadło na mnie trzech zbójów.

Okradli mnie ze wszystkiego. Pobiegłam do domu.. Gdy dotarłem okazał się, że i w domu nic nie zostawili.

Poszedłem/poszłam na pocztę wypłacając ostatnie dwieście dolarów. Wsiadłem w autobus, pierwszy lepszy.

Po dotarciu do ostatniego miasta z lini ukazała mi się nazwa "Witamy w Los Santos".

Rozeznałem/am się w otoczeniu i chwilowo zadomowiłem/am się w tutejszym Hotelu "Jefferson" szukając pracy

i domu dla siebie.

Na serwerze jest mało frakcji, dlaczego ?

Dlatego że frakcje są podstawowe jak narazie, każdy użytkownik ma taką możliwość założenia własnej frakcji lub biznesu, zachęcamy do wysyłania aplikacji

na forum wejdź! i sprawdź jakie to jest proste !

1. Los Santos Police Department

Los Santos Police Department - Policja w mieście Los Santos, to oni pilnują spokoju w naszym mieście...

2. Federal Bureau of Investigation

Federal Bureau of Investigation - Tajni agenci F.B.I, grupa antyterrorystyczna w mieście Los Santos...

3. Los Santos Medical Center

Los Santos Medical Center - Grupa medyków zebrana w mieście Los Santos, to oni ratują ci życie w wypadkach samochodowych i innych przypadkach...

4. San Andreas News

San Andreas News - Grupa reporterów, to ich słuchasz w radiu, w telewizorze, przekazują ci najświeższe informacje co się dzieje w mieście Los Santos...

5. Los Santos Government

Los Santos Government - Tutaj wyrobisz prawa jazdy, i inne licencje potrzebne ci do użytku. Tutaj też znajdziesz siedzibę Burmistrza miasta Los Santos

8dbad15283366624b0c0ef049ce24b6b_forumiserwer.png

Posiadamy domenę mybbnew.pl już niedługo domena .pl! Mamy zamiar zamówić serwer 70 slotowy! (Jak narazie)

Zapraszam serdecznie na forum: www.lossantos.mybbnew.com !

a101875e1377b752c9c40f3cf7c0f751_administracja.png

Peter Anderson: HeadAdmin, WebMaster, Mapper/Skrypter

Sandro Vicardo: HeadAdmin, Mapper/Skrypter

Matthew Diamond: Admin serwera, Moderator

Zapraszamy do rejestracji oraz brania udziału w Beta Testach które odbędą się już niedługo.

Serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy!