Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Problem Z Kontem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema ej pomożcie mi, a mianowicie ktoś mi zhackował konto i chcę zmienić hasło albo id ale nie mogę bo nie pamiętam tych rzeczy które trzeba podać na stronie. I jak mam to zrobić? myślałem też o ściągnięciu hacka który pokazuje IP graczy wszedłbym na inne konto i wten sposób bym kolesia znalazł ale nie mogę znaleźć tego hacka i tu prosze o pomoc. A i jeśli ktoś zna jakiś inny sposób to bardzo prosze o pomoc. Z góry thx.

I HATE HACKERS!!! !!!

xXMrKoksikXx.png

Opublikowano

Możesz zmieniac co 120 dni (3 miesiące) na stronie nexona. Wystarczy się zalogowac. Jeśli jednak nie znasz daty urodzenia, imienia, nazwiska, sekretnego pytania i odp na nie to nie zmienisz hasła :(.

Specjalista
Opublikowano

pozostało Ci tylko narazie na tym koncie nie grać i codziennie wchodzić na stronę nexona żeby sprawdzić czy okres 120dni nie upłynął,

ale moim zdaniem konto jest stracone bo jeżeli ktoś zacznie na nim hackować to dostaniesz bana, i im nie wytłumaczysz że ktoś się włamał ;(

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ok spox ale juz nie trzeba :) udalo mi sie jakos kolega mi pomogl normalny sposob zaden hack itd. nexonowa zmiana ale bez tych rzeczy :))^^

I HATE HACKERS!!! !!!

xXMrKoksikXx.png

Opublikowano

ok spox ale juz nie trzeba :) udalo mi sie jakos kolega mi pomogl normalny sposob zaden hack itd. nexonowa zmiana ale bez tych rzeczy :))^^

Omg.. Po co odkopujesz temat sprzed 9 dni? o0. Temat i tak schował się pod plandeką spamu o gordon sys, nie musiałeś reefowac.

Za takie coś dostaje się % ostrzeżeń (tzw.górnictwo).

Tak na przyszłośc, żebyś już nie popełnił tego błędu ;)

Opublikowano

@up

To nie jest górnictwo, i za to się nie dostaje warna.

Górnictwo zaczyna się od miesiąca minimum, a i tak nie zawsze jest traktowane jako powód do warna.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...