Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Grafiką

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam mały problem.Pewnego dnia włączam metka i wyskakuje Sorry, your system does not support 3D graphics,please check your hardware and system configeration then try again.Przeszukałem google i wszędzie pisali że trzeba sterowniki do karty graficznej zainstalować to zainstalowalem (na początku było pokazane że jest to karta : Redeon 9550 a po zainstalowaniu ATI radeon 9550 / X 1050 Series) No i wchodze na metina i terrent normalnie działa a tu : http://img842.imageshack.us/img842/741/metint.png

Co mam zrobić? Jakiś nowy sterownik ? czy co? Jak ktoś pomoże to będe dawał +

Opublikowano

Mam mały problem.Pewnego dnia włączam metka i wyskakuje Sorry, your system does not support 3D graphics,please check your hardware and system configeration then try again.Przeszukałem google i wszędzie pisali że trzeba sterowniki do karty graficznej zainstalować to zainstalowalem (na początku było pokazane że jest to karta : Redeon 9550 a po zainstalowaniu ATI radeon 9550 / X 1050 Series) No i wchodze na metina i terrent normalnie działa a tu : http://img842.imageshack.us/img842/741/metint.png

Co mam zrobić? Jakiś nowy sterownik ? czy co? Jak ktoś pomoże to będe dawał +

POMOCY!!!

Opublikowano

Widząc ten screen sam sie zdziwilem ze sterowniki nie do tej grafiki moga tak namieszac... A wiec powiem ci co i jak :)

1. Sciagnij i zainstaluj te sterowniki, sa one do twojej karty graficznej (Radeon 9550)

To jest ukryta treść, proszę

2. Zrestartuj komputer

3. Uruchom metina i napisz czy uruchomil sie normalnie.

A uszkodzenie karty graficznej ma wiele skutkow :) Moga byc to rozne paseczki kropeczki itp na monitorze, a moze byc tez tak ze komputer sie wogole nie uruchomi. Ja mialem taki przypadek ze z pamieci 128mb w mojej karcie zrobilo sie 32mb :) Powodem bylo wczesniejsze przegrzenie karty i odlutowanie sie kosci pamieci. Ale to tak poza tematem :)

Opublikowano

Sorry, your system does not support 3D graphics,please check your hardware and system configeration then try again. to znowu wyświtla :(

Opublikowano

no teraz tak.Przedtem jak był ten ekran cały rozmazany(obraz z linku) to sterowniki zainstalowałem i chyba złe bo gta vc nie działało a teraz normalnie działa.

Opublikowano

A ile już masz ten komputer, czy tam kartę graficzną?

(Może jeszcze gwarancja się nie skończyła ;] Ja bym to zgłosił do serwisu czy sklepu).

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Opublikowano

Oj dawno (z 5 wiosen :)a może ma ktoś jakąś wersje metka starszego tylko tak żeby się nie aktualizowało to może być przez aktualizację jakąś, no nie?

Opublikowano

Też miałem ten problem i tą samą karte graficzną. Odinstaluj sterowniki zresetuj kompa, zainstaluj nowe sterowniki ze strony producenta i znowu restart kompa. Powinno pomóc jak nie to format:D

y5r5.png