Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu I Win 7

szatan123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie, że się da. Zakładam, że komputer spełnia wymagania gry, więc spróbuj zaktualizować sterowniki do karty graficznej na najnowsze.

Przedmuchać z kurzu wnętrze komputera, jak to zalecał pewien użytkownik w innym temacie tego typu.

Jak nie podziała to pisać ;)

aaa

Opublikowano

sterowniki mam najnowsze a kompa nie otworze bo jest na gwarancji :D i wądpie ze kurz może cos do tego miec bo inne gry typu gothic 4 działaja normalnie wiec na pewno to nie to :(

Opublikowano

Może wyłącz zbędne programy ;)

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

Opublikowano

sama gra + jakis programik (tez potrzebny do gry - bo jak go wyłacze to gra tez sie wyłacza ) maja zuzycie procesora na 100% innych programów nie mam włączonych.. plxx pomocy :D

@edit

no nikt nie pomoże ?? plxx

Opublikowano

Najpewniejszym rozwiązaniem jest format... też tak kiedyś miałem... a jeśli nie chce Ci się tak bawić to przeinstaluj chociaż grę... jeśli nie pomoże, gdy gra będzie włączona wyłączaj po kolei wszystkie procesy... jak wyłączysz jakis proces i spadnie Ci znacznie zużycie procesora - to najlepiej przeskanuj lub skasuj powiązane z tym procesem pliki/programy.

Opublikowano

Mi też się dziwnie tnie. A tną Ci sie inne gry? I czy grasz na laptopie?

\m/ 8th day God created Heavy Metal and he saw It was good \m/

Opublikowano

człowieku :D Grałem w GTA iV -full / CoD - BO full/ Battlefield bad company 2 - full/itp / a jak chce zagrać w mu to sie porostu nie da ;(