Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielki I Denerwujący Problem, Ale Dla Niektórych Banalny...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To bardzo denerwujący problem. Przychodzę na spota a tu padam bo co? Bo nie miałem bless spella ... a mam ustawione lecz Bot nie raczy nawet zmienić broni. Problem w tym, że niby mam ustawione skille w sub-klasie ale postać nigdy nie ma wrzuconego bless spella. Prosiłbym o pomoc, jeśli to możliwe to chciałbym żeby ktoś mi to zobrazował. Czekam na Wasze propozycje. :)

Pomogłem to daj + albo 5*.

Możesz dawać - jestem tu po to, aby pomagać, nie konkurować :)

SwSRO Pwned ^^

Opublikowano

Ale mi ani blessa, ani recovery division. Masz może jakieś propozycje?

Pomogłem to daj + albo 5*.

Możesz dawać - jestem tu po to, aby pomagać, nie konkurować :)

SwSRO Pwned ^^

Opublikowano

Witam

Osobiście używam bota w wersji _iBot_Public_Released_v1.0.89. Dosłownie 5 minut temu sprawdzałem i wszystko śmiga jak należy. Czy na 100% dobrze ustawiliście w bocie 1 i 2 nd weapon? Zobaczcie, czy macie tak jak na screenie napisaną nazwę waszej broni. bothm.jpg

Opublikowano

witam tez mialem z tym problem moze to wam pomoże dajcie na 2 zakladke potem inventory zaznaczcie nazwe swojej broni i na atakujaca bron przycisnijcie ponizej set 1 st weap a jako 2 bron dajcie bron do buffowania

i przycisnijcie set 2nd weap. przypominam ze bron do bufowania musi znajdowac sie w waszym inventory jako 1 okienko dopiero potem poty i inne badziewie jak pomoglem to dobrze pozdrawiam

Opublikowano

Witam, mam podobny problem, na Ibocie, na chińczyku ;p

U mnie bot wszystkie buffy ładnie wykona, ale zamiast dalej atakować, to stoi bezczynnie... muszę ręcznie zaatakować moba, a jak będę długo afk to mi połowe potów wysączy zanim zacznie bić... jakieś pomysły?