Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O co chodzi dostalem bana chociaż nigdy nie hackowałem hacking -IgniTo- Game Logs ani nie mialem żadnego moda

Jeszcze wczoraj kupiłem p90tr na 9 dni

5anWZ.png

Opublikowano

Nigdy nie hackowałeś ... ale miałeś pewnie na kompie jakiegoś hacka.

Ja miałem Gordona na kompie i mimo że go nie używałem to i tak dostałem bana - na koncie gdzie był M416CQB na perma -.-

Opublikowano

Kłóć się z NEXONEM i udowodnij im jakoś, że ich nie masz ;]. (miałeś jakieś duże combo na którymś FT?) A jak uznają, że nie masz żadnego hacka to "chyba" dadzą ci rekompensatę w cenie NX'ów.

Opublikowano

jakiś gościu napisał mi takiego posta na forum nexona Good morning,

I am very sorry to hear of your account termination from the NEXON Europe Combat Arms service. I will, of course, remove your ban having read the mass amount of clear evidence posted above that you were banned incorrectly. I apologise for this error and I hope you will continue to play Combat Arms for the foreseeable future.

As a gesture of good will we have also credited your account with 10,000 NX Cash.

Thank you for your kind patience and understanding throughout the process.

Regards,

Sheza

NEXON Association of Verified Cookie Quality Checkers (NAVCQC)

Napisali że bede mógł grać i że przepraszają mnie za ten błąd oraz że dostane rekompenste w wysokości 10k nx Weeeee:D

5anWZ.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...