Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahaha dzieciaku zejdź na ziemie ;P Na tym forum nie ma hakerów ^_^ są tylko 14letni wyjadacze brudu z klawiatury, którzy "chakerufff" udają :)

Jedyne liczące się osoby, które się na tym i tamtym znają to hex^, t3xi, kamer, phantom :) i jeszcze jeden, ale zapomniałem nicku ;P

www.gamehacking.pl

sygnaturka.png

Opublikowano

@CraftyGeek

A więc jesteś jednym z tych wyjadaczy brudów tak? Zacznij odróżniać crackera od hackera... Tak zwany podział, na debila i geniusza ; )

@Top

Wątpię, że ktoś da rade temu podołać, chociaż...

Porozmawiam ze znajomym, może on będzie umiał, zrobić coś w tym kierunku ^ ^

Wygląd mnie pierdoli, tak samo jak reputacja i twoje zdanie...

Opublikowano

Bot ma dobre zabezpieczenia, bez wysokiej znajomości asm'a i crackingu się nie obejdzie..

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

CraftyGeek nastąpił komuś na odcisk? Crafty, tak trzymaj, będą z Ciebie ludzie. Co do zapomnianego nicku - ja obstawiam N1ghtmare ;)

Większość tutaj to dzieciaki i gówno umieją, a przychodzą bo liczą, że ktoś za nich coś zrobi albo da im $uP3r h4cK4.

A teraz reszta.

Newcity: spierdalaj

Animaxx: spierdalaj

Brakuje jeszcze jednego i było by 3 * spierdalaj.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

• Dodaj nową pozycję...