Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powerhack 1.0

Sm0czyca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W pierwszych 20 sek filmu, widac ze to nie dziala naPL ,bo koles napisal ze na twierdzy a to Priw jest

Nie wiez i nie pobieraj

Opublikowano

Bo zrobił kilka kkont i sobie powstawiał pozytywy, a zresztą, co za roblem np przy rejestracji wstawiać kropki do meila...

BTW FAJNA SYGNA???

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

moze koles ma konkretne multikonto na youtube, wszystkie komentarze dodane 11-10 godzin temu trochę to podejrzane...

4ae6f56dfba0424eb5bce39426cc8c5f.0.gif

Jeśli Pomogłem to daj +, jeśli nie to odpuść sobie i nie bądź frajerem.

Opublikowano

@up popieram...

kto wierzy niech ściąga... i nam powie co się "STAO"

76561198014515809.png

Opublikowano

Tam chyba trzeba podać passy z tego co widze...wyglada na key'a.

Pozatym czego czlowiek nie zrobi zeby miec wieksza popularność. (chodzi o te komenty pod filmikiem)

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Sadze ze to keylogger ale zaryzykuje i pobiore bo i tak nie gram na PL

EDIT

Niestety ale nie mozna nawet tego uruchomic poniewaz gdy jestem na servie to wlaczam to i wyskakuje ze nie moze znalezc d3hm.dll czy cos takiego ^^

Można zdjąć te 10% Proszee :D

1056700848.png

Opublikowano

norberto poiwedz czy to działa czy nie ;d? czy key czy nie ;d?

4ae6f56dfba0424eb5bce39426cc8c5f.0.gif

Jeśli Pomogłem to daj +, jeśli nie to odpuść sobie i nie bądź frajerem.

Opublikowano

norberto poiwedz czy to działa czy nie ;d? czy key czy nie ;d?

Oczywiscie ze to nie dziala :P

Po 10 minutach jakbys z tym gral to by zapieprzylo ci passy i kuniec ^^ po koncie :D

Ale mnie najbardziej ciekawi do czego jest ten pliczek .dll potrzebny bo w paczce go nie bylo :D

Jednmislowy FAKE

1056700848.png

Opublikowano

to nie działa ponieważ: po 1. nie pokazał on 2 strony eq, mógł tam mieć wszystkie bronie z bonami. po 2.zobaczcie w filmie (od 25 sekundy) gdzie wędruje myszka, wędruje na stronę eq a nie pokazał wcześniej 2 str. eq. więc nie polecam pobierania.

Opublikowano

wszystkie hacki od usera InnowacyjneProgramy z YT są FAKE!

EDIT:Zapomniałem dodać że już kilka dni temu sprawdzałem kilka chacków od tego użytkownika i żaden hack użytkownika InnowacyjneProgramy nie działa!

Opublikowano

hahaha. Bardzo fajny filmik. Wiesz ze może i bym się na takie coś nabrał. Powerhack ... dobre ;D

Ale ostatecznie myslę ze to ściema. Nie możliwe zeby taki hack działał. Radzę nie pobierać. ;)

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

hahaha. Bardzo fajny filmik. Wiesz ze może i bym się na takie coś nabrał. Powerhack ... dobre ;D

Ale ostatecznie myslę ze to ściema. Nie możliwe zeby taki hack działał. Radzę nie pobierać. ;)

Masz racje :)

Ja zaryzykowalem i to jest FAKE

Prosimy o @close

1056700848.png

Opublikowano

Wg mnie to zwykly paint czyli fake bo to jest priv i najpierw walnal mieczem +0 od 1lvl potem walnął mieczem +8 albo tamten koles sciagnal tarcze czy cos

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

A więc tak :

Wszystkie pozytywne komentarze to jego inne konta.

To nie działa.

Proszę o nie pobieranie tego pliku, to dla waszego bezpieczeństwa.

Lepsza zabawa jest z :

http://www.mpcforum.pl/topic/223113-hitdmg-hack-by-neono/

Prosimy o zamknięcie tematu.

Pozdrawiam -Shogun-.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Wrzuci to ktoś na inny seriws uploadujący bo ten mnie wkurza.

Opublikowano

Przykro mi ale nie działa.:(.Ani na PLu ani na Privach.

Po co to wogóle ktoś projektował,a wirusów w tym niema.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Uwaga cytuje:ten powerhack dziala tylko na pirvach sprawdzilem go ten blad o ktorym piszecie mozna to pobrac!!!! poszukajcie go troche ja pobralem nie jestem w stanie powiedziec skat napewno bylo to jakies forum w kazdymbadz razie dziala tylko na PRIVACH !!! to nie key@ po 2 tez wale nawet po 7k z tego moda na pirviie

Jeśli pomoglem prosze o +

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Odkopujesz tematy a poza tym ten plik to virus ;) poczytajcie sobie

http://www.exterminate-it.com/malpedia/file/d3hm.dll

Gram na:

Tiveria.pl 80Lv Woj Mental

BoundMT2 75Lv Ninja Dagger

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...