Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Prywatny Server Rappelz

Cupidyn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc tak po 5h sciągania 1.8GB okazuje się, że jest jakiś błąd.

Odpalam launcher i po kliknieciu Game Start pokazuje się notatnik z chnskimi znaczkami.

Ma ktoś jakiś pomysł co można z tym zrobić?

Wszystkie odpowiedzi które będą sensowne nagradzane + !

89975619.png

89582481.png

Zauwazyłem, że po kliknięciu Start Game odpala się plik SFrame - jest on notatnikiem, macie jakieś pomysly na co go zmienić zeby zadziałał?

Chyba już to rozgarniam, te pliki co pobrałem musze połączyć z tymi głownymi.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

co do tego bledu to moze masz racje ale jak mam takie pytanie: tam sa 4 download'y ale wszystkie waza tyle samo i z tego samego miejsca sie sciagaja to poco az 4????????

Opublikowano

To są 4 Hostingi żeby nie było dużego przeciązenia, jeśli jeden nie działa chwilowo to zawsze można sciągać z drugiego.

No więc tak. Dowiedziałem się, że działa to tylko na systemie XP.

Mam drugiego kompa z XP własnie i musze to pobrać od nowa, chyba że zgram na jakąś płytke.

Kto chce mi pomóc etc. i jest zainteresowany privem to pisać bo to może być nowa era.

Dodatkowo dowiedziałem się, że server jest już na Dedyku od 16 sierpnia lub września.

Raty to ok. 15x expa, 20x drop.

Pozdro - sensowne odpowiedzi nagradzane + / - .

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Sam widzisz co się dzieje, ja też mam 7. Za 1-2h będę mieć na drugim kompie więc bedziemy patrzeć co tam sie dzieje.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Witam :]

Mam taki oto problem (znaczy nie wiem czy to jest problem ale uznajmy że tak) : Nabiłem 20lvl i chcąc iść wypożyczyć broń (tak jak to jest w zwyczaju na PL) spotkała mnie niemiła niespodzianka ponieważ zobaczyłem ze nie ma tego ziomka co daje tą broń(i zbroje). Więc moje pytanko jest takie : Czy wy też tak macie że nie ma czy to jest wina mojego Rappelz że nie ma tego kolesia ??

Z góry dzięki za odpowiedź :)

Pozdrawiam :)

Mmmm, nie dobrze

Opublikowano

a teraz moje pytanko ^^ a tak dokładniej to 2

1. Pobrałem launchera wkleiłem to zpatchowanego rappelza PL

działa all wszedłem do gry tylko jest tak:

włosy zamiast na głowie są na placach xD oraz po zalogowaniu do gry i otwarciu okna skilli nie wiem jak z resztą są jakby wszystkie na jednej stronie tzn. nic nie widać xD

2. pobrałem ich clienta odpalam i nic xD

wkleiłem lauchera niby działa, ale jak wpisuje ID Hasło to się gra wyłącza i pisze: "Cant Connect to the serwer"

i launcher w pl tez coś padł xD pisze: nie można połączyć serwerem xD

wiecie coś o tym może ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...