Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gamefist G1 Prawie Za Darmo

cyran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcę wam przedstawić krótki tutrioal jak nabić prawie za darmo sobie g1 credits.

Potrzebne rzeczy Telefon z przynajmniej 5 zł na koncie trcohe czasu.

A więc tak wchodzimy na stronę gamefirst. http://www.gamersfirst.com/?q=pl

Logujemy się. Gdy już się zalogowaliśmy klikamy na Rynek

Gdy już kliknęliśmy, Klikamy na baner Get Free G1 Credits It's quick and easy Get started Now

Tu naciskamy na mobile w tym pasku i klikamy na jakąś reklamę np: z iPhone za 55 g1 credits.

Wybieramy jaki chcemy kolor iPhone później klikamy jaką drużką dojdzie kulka gdy kulka dojdzie wpisujemy swój numer telefonu i wybieramy operatora sieci wysyłamy Smsa o treści np:(z tej strony przykładowej jest to start iPhone na numer 60255) opłata za takie coś u mnie to wychodzi 9 groszy wyślą nam 3 wiadomości jak je dostaniemy to wysyłamy stop iPhone na numer 60255 też za 9 groszy wychodzimy z tej strony wylogowujemy się z gamefirst i zalogujemy się ponownie i cieszymy się zdobytymi G1 Credits 1 reklamę można zrobić 1 raz na jednym Ip ktoś zrobi 2 razy nie będzie miał za 2 razem G1 Credits.

Jeśli był już taki poradnik to przepraszam.

Własność Cyran kopiowanie zabronione bez mojej zgody.

20 postów

40 postów

60 postów

80 postów

100 postów

120 postów

140 postów

160 postów

180 postów

200 postów

4ff8e25cb399cac6d4e794a329812be2.gif

Mój mały TuT :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...