Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Szablony Pod Priv-Mt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pewnie wiele osob poszukuje strony pod swoj prywatny lub dedykowany serwer MT2... Duzo osob ma problem ze znalezieniem skryptu php pod wslany serwer podam wam stronke gdzie sa i mozna je sciagnac za darmo. Może nie jest ich zbyt wiele ale zawsze coś sie przyda. Nawet jest tam szablon popularnego serwera Dedykowanego Metin5.pl pewnie pare osob bedzie tym zainteresowane. ( Nie wiem czy w jakims poradniku byla podana ta stronka, nie jestem w stanie tego sprawdzić)

Oczywiście jeżeli ktos jest wyrozumialy i bardzo interesuje go skrypt strony metin5.pl lub innych stron prosze o zmiane grafiki i postarac sie aby ona nie przypominala za bardzo tej stronki ponieważ nie chce robic nikomu pod górke chociaż juz zrobilem, ale normalny czlowiek przemyli to co napisalem wyżej.

Prosze link:

http://www.szablony-metin2.ugu.pl 

Można tez sie polaczyc ze stronka za pomoca tego linku:

http://www.sz-m2.tk

Z góry mowie ze nie jestem zalozycielem tej stronki.

Licze na "+", pozdrawiam serdecznie...

• 2 miesiące temu...
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

UP@ pisze przerwa techniczna tak ? Kolejna reklama ? było już na forum chyba z 20 lub 30. jeszcze warna za ten post dostałem ? to nie spam ... tłumacze poprostu koledzie UP że przerwa techniczna i mówie że to już było to jest uważane za spam ?

393.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...