Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Dobrze Grać Assaultem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Na początku podkreślam: jest to mój pierwszy TuT, więc proszę o wyrozumiałość :)

Więc jedziemy!

Na początek, oczywiście najlepiej grać tą postacią na CQC

Taktyka: Widzimy wroga, który jest dość daleko, NIE strzelamy, żeby nie zdradzić swojej pozycji. Gdy wróg odwróci się, możemy śmiało ruszać za nim (jeżeli nikt nie stoi nam na drodze), gdy już "dorwiemy go" a on nas dalej nie będzie widział a także my go nie będziemy widzieć całego, lepiej podejść bliżej, wtedy mamy pewność, że go zabijemy.

Widzę przypadki na Khali, że jakiś wróg idzie do ventu, a ktoś strzela gdy jeszcze go nie widzi. To błąd, zdadzenie swojej pozycji.

Najlepsze moim zdaniem najlepszy ekwipunek do Assaulta:

1 slot: najlepiej pięści, najszybciej się z nimi biega

2 slot: mp5k, bardzo dobra i najlepsza moim zdaniem broń na 2 slot

3 slot: Famas lub xm8

4 slot: oczywiście k400

5 slot: M60/M249

6 slot: flash mine i adrenaline dodatkowo możemy kupić change 6 th slot, edziemy mieć i to i to :)

no to to by było na tyle, proszę o wyrozumiałość jeszcze raz

myślę, że należą się plusiki :)

TuT by xj4nke5x

Rozpowszechnianie bez mojej zgody zabronione.

dla mpcforum 2010

zbyt duża sygna

Opublikowano

Napisałeś o wieele za mało wiadomości, i tylko jedną taktykę, powołałeś się na jedną mapę.. :P

Ale niech będzie +

Mój kochany lapek:

Intel Core i5-450m 2.4ghz || ATI Mobility Radeon HD 5730 1gb DDR3 800mhz, GPU 650mhz || 4GB ram DDR3 800mhz || Win 7 64 bit

retailzoor.jpg

Opublikowano

Przecież w tytule masz napisane że to tut jak grać assaultem, a nie każdą klasą w wr. :P

Mój kochany lapek:

Intel Core i5-450m 2.4ghz || ATI Mobility Radeon HD 5730 1gb DDR3 800mhz, GPU 650mhz || 4GB ram DDR3 800mhz || Win 7 64 bit

retailzoor.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mało informacji...

TuT na odpiernicz...

222pac.gif

'Nawet w ciemną noc, każdy dzień jest odpowiedni. Żeby nawet gdyby niewiadomo jak jest ciężko, trzymaj głowę w gorze...'

Tupac Amaru Shakur [*]

Opublikowano

Troszkę mało tego. Pozatym tuty jak grać daną postacią nie mają za bardzo sensu.

Gra to jest impuls. Widzisz wroga strzelasz itp..

Nikt podczas grania na Khali nie będzie wertował pamięci w poszukiwaniu punktu odnoszącego się do tej sytuacji.

Niemniej jednak fajnie, że chcesz coś włożyć w forum i za to należą Ci się gratulacje.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Ale ja już kiedyś widziałem identyczny TuT no może bez tych broni więc nie możesz powiedzieć to jest MÓJ ppierwszy TuT więc proszę o wyrozumiałość bo wcale nie jest twój a ten tut jak grać był akurat niedawno więc się na mnie nie obrażaj nie dawaj plusa i nie idź płakać w kąt : ) P.S taaaaaaaaak wiem że mój post jest bes sensu xD ! (ale nawet nie myślałem co piszę i za daleko jest backspace ; )

Opublikowano

hmm ujdzie chociaż troszku mało to xm8 to lepsze l85a1 chyba ale i tak coś tam napisałeś +

John_Cena_Signature_by_RomRomz.png

Moje dokonania :

[x]50 Posts

[x]100 Posts

[x]150 Posts

[x]200 Posts

[x]250 Posts

[x]300 Posts

[x]350 Posts

[ ]400 Posts

[ ]450 Posts

[ ]500 Posts

Opublikowano

hmm moze podaj eq dla tych bez premy

moje(z prema)

1piesci

2mp5k

3famas

4k400

5g36

6adrenalina&flasch

to takie dla tych co maja 1preme na 3dni(golda) bo bez sensu kupic jest m60 na 3dni jak mozna g36 na 30 i jest dosc tanie

@edit down nie bo g36 ma celownik

1378747514-U216092.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...