Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, to mój pierwszy temat więc proszę o wyrozumiałość ;d. Do rzeczy mam taki mały problem przy instalowaniu C++ wyskakuje mi błąd, oto screen: 50397081.png

A potem ściągam "Windows XP Service Pack 3" okej, potem instaluje i błąd: "Błąd zewnętrzny" Lub "Wystąpił błąd zewnętrzny".

Jeżeli ktoś wie o co chodzi to proszę go aby mi pomógł. Daje ++++ i 5****.

Pisać tutaj, pm albo na gg: 3482275.

Z góry dziękuje ^ ^.

Wejdź i pomóż. Pajacyk.pl

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że nie można zainstalować C++...

Jak klikasz w C++ ,delfi nie wiem co dalej to na stronie głownej i narzędzia programistow i tam ściągnąłem

Opublikowano

Nie wiem, jak zepsuł mi się komputer to ostatni raz był u informatyka ^ ^.

No to w takim razie my "nie wiemy" jak ci pomóc :)

Przeinstaluj system powinno pomóc.

RAsfepN.png
Opublikowano

Wyłączasz komputer, wkładasz płytę z windowsem i postępujesz według instrukcji.

RAsfepN.png
Opublikowano

Wyłączasz komputer, wkładasz płytę z windowsem i postępujesz według instrukcji.

Mam wyłączyć komputer i włożyć płytke z windowsem? Nie mam płytki z Windowsem a po 2 stacja dysków nie otworzy mi się jak mam wyłączony komputer :P

Opublikowano

Musisz zrobić BOOT z płytki ;] Wkładasz płytke przed wyłączeniem windowsa, zaakceptuj że chcesz bootować z płytki, format starego windowsa i instalacja. O ile pozyskasz tą płyte, w ogóle polecam zainstalować Win 7, o wiele wydajniejszy i bezpieczniejszy

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

"A oryginalny windows masz? "

"Nie mam płytki z Windowsem" - to tutaj już wiemy ;D

"a po 2 stacja dysków nie otworzy mi się jak mam wyłączony komputer " - o kurwa. Nie mam więcej pytań.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

Jeśli nie chcesz reinstalować Windowsa to może spróbuj zainstalować sobie inne środowisko programistyczne? Na przykład Code::Blocks. ;)

Jeśli musisz korzystać z Visual C++ to możesz spróbować zainstalować jeszcze raz XP (o tym niżej).

"A oryginalny windows masz? "

"Nie mam płytki z Windowsem" - to tutaj już wiemy ;D

"a po 2 stacja dysków nie otworzy mi się jak mam wyłączony komputer " - o kurwa. Nie mam więcej pytań.

To, że nie posiada płyty z Windows'em to nie oznacza, że ma pirata. Może nie dali mu jak kupował gotowy zestaw?

Zwykle nie dają. W taki przypadkach będzie ona najprawdopodobniej na ukrytej partycji na dysku twardym. Ale o tym musisz poczytać w papierach od swojego komputera.

Jeśli nie masz tej ukrytej partycji z WinXP to musisz załatwić sobie płytę z Windows'em. Potem zrób kopię zapasową wszystkich plików, które ci są potrzebne (podczas instalacji XP można i chyba najlepiej jest zrobić format dysku twardego). Jeśli nie wiesz jak zainstalować Windows'a to może ci pomóc w tym:

To jest ukryta treść, proszę

Lub znaleziony przeze mnie pierwszy wynik wyszukania w google:

Po instalacji ściągnij i zainstaluj Service Pack 3 np. stąd:

Potem ściągnij sobie Visual C++ i zainstaluj. ;)

Zacznijmy od tego, że nie można zainstalować C++...

Jeśli dobrze się zastanowić...

1. Kiedyś C++'a nie było.

2. Został zaprojektowany w 1983 roku przez niejakiego Bjarne Stroustrupa.

3. Jeśli go nie było, a powstał na innym komputerze, to przenosząc go na swój instalujemy go. To, że instalujemy tłumacza, nie zmienia faktu, że nasz komputer mógł nie mieć styczności z C++'em, a tym samym on dla niego nie istniał.

Prawda?

Moje patche:

Moje tutoriale:

Opublikowano

Jeśli dobrze się zastanowić...

1. Kiedyś C++'a nie było.

2. Został zaprojektowany w 1983 roku przez niejakiego Bjarne Stroustrupa.

3. Jeśli go nie było, a powstał na innym komputerze, to przenosząc go na swój instalujemy go. To, że instalujemy tłumacza, nie zmienia faktu, że nasz komputer mógł nie mieć styczności z C++'em, a tym samym on dla niego nie istniał.

Prawda?

Nie prawda?

Czyli zainstalować możesz sobie co najwyżej IDE wraz z kompilatorem.

Twoja teoria jest, trochę śmieszna.

Wygląd mnie pierdoli, tak samo jak reputacja i twoje zdanie...

Opublikowano

No właśnie. W księgarni kupujesz słownik czy język polski? :)

Co do płytki - nie mam zamiaru się kłócić, temu gościowi i tak to nie pomoże.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

Hmm windows jest sam w sobie stworzony w dużej części z C/C++ ;]

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

To, że kiedyś cpp nie było nic nie wnosi do rozmowy. A system równie dobrze można napisać w C, tak jak pisze Psycho. C powstał w latach 70.

• Dodaj nową pozycję...