Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem Gw trylogy.Grałem sobie jakieś 3H usuwałem i robilem nowe postacie po czym żadna mi sie nie spodobała i usunalem wszystkie.Po 1h próbowalem wejsc na 1/2 kont.Nie działało -trudno najwyzej 70zl w błoto.Próbowałem wejść na drugie konto z 1kapanią,ale tez nie działało,była tam jedna postać,której nicku jestem pewien jak i hasła na 100%.Mysle ze GW zmienilo mi haslo dlatego ze mam 2konta,sam juz nie wiem co o tym sadzić.Co mam zrobic w takim przypadku?

BTW. jeden raz logował się na moje /2kont do gw mój kuzyn,nie wiem czy to dlatego,jakaś automatyczna blokada.

Ok. jedno passy już działa (po zresetowaniu nie działało)ale jak moj kuzyn sie zalogowal o dziwo zadziałało.

Niestety to z trilogy nie dziala,najprawdopodbniej nie pamietam nicku.ALe jestem pewien,ze jak sie wylogowywalem,usunalem przed postac,pozniej relog,i nie bylo tam postaci.login ejst dobry bo wysylalem na niego przypomnienie hasla,i przyszedl(na e mail przypisany do loginu konta).Czyli mam pisac w tej sprawie do nc support?Btw i co napisac?

Poleci 5.

Opublikowano

Nie trial mam cd keya,kupiłem od firmy na allegro.

ok napisałem do supporta,zobaczymy co z tego wyjdzie.

Btw. będę potrzebował screen z keyem na pudełku/płycie?Czy moge mu dać w e-mailu?

Opublikowano

1/2 kont czyli rejestrowałeś wszystkie konta oddzielnie ?

Rejestrowalem pierwsze konto tylko 1kampania

2trilogy all kampanie.

Prawdopodobnie odzyskam triloguy,1kampaniowe juz odyskalem,teraz czekam na full.

Opublikowano

Tylko właściwie po co ci 2 konta? Kiedyś można było na tym zarobić, obstawiając wyniki (nawet do 50 z-key'i (250k) na 1 konto) teraz jest to raczej bez sensu.

Opublikowano

Ponieważ kupiłem pierwsze konto z 1kampanią.Uświadomiłem że będę w tą grę grał,a i będę kupował nowe wersję,po co kupować pojedynczo- jak mogę od razu trilogy + jedno konto zostaje gratis dla kuzyna np ?

Kupowałem tylko cd keye,bez pudełka.

Opublikowano

Konto odzyskałem :),teraz zrobiłem sobie postać o moich danych realnych,więc chyba nie zapomnę xP.Leci + i 5 dzięki za pomoc,do zamknięcia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...