Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]A Ty Wierzysz W Świętego Mikołaja[Event Pl]

EmpiUfo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Za oknem pruszy śnieżek... zapach choinki roznosi się wonnie... ogień trzaska wesoło w kominku... A w chacie swej Święty Mikołaj siedzi i czyta listy, które mu przysyłamy... Zgraja śnieżynek biega w te pędy po chałupce donosząc co raz nowsze i cięższe wory z listami...

A On otwiera każdy liścik i czyta w głos słowo po słowie, choć nie raz kaligrafów nie da się rozszyfrować... Ręką przywołuje to jedną śnieżynkę i grubym, donośnym głosem woła:

- Hoł hoł hoł... Co on tam napisał? - Weź to i popatrz, bo nie mogę odczytać tych bazgrołów.

Śnieżynka bierze list i cichutkim, spokojnym głosem czyta wyraźnie:

- "Proszę Cię, Święty Mikołaju, żebyś mi przyniósł..."

I do nas zawita Święty Mikołaj i worek z prezentami dźwigać będzie. Ale jak zawsze musicie pamiętać o tym że szuka Tych najgrzeczniejszych ... Hoł Hoł hoł ...

Zadaniem gracza jest odnalezienie postaci z nickiem [Mikolaj] oraz wypowiedzenie tajemnego hasła:

"Mikolaju,grzeczny bylem wiec po prezent tu przybylem".

Prezent zdobywa gracz który jako pierwszy poprawnie napisze hasło na czacie normalnym ( czat normalny: tekst wyświetlany w białym kolorze).

Wydarzenie odbędzie się dnia 6 grudnia.

W tym temacie pojawi się dokładna godzina o której zostanie przeprowadzony Event Mikołajkowy na Twoim serwerze!

Dodatkowo tego samego dnia w godzinach od 12:00 do 24:00 aktywowany będzie drop Szkatułek Blasku Księżyca

Kalendarz Eventów

BY Nalif

z boarda dla tych co tam nie zagladaja

@edit down tu chodzi o ten event a nie o inne

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

rok temu wyrzucal KD +4 na Ziemie. Ja nie biegałem za nim, bo nie było sensu ;x

Opublikowano

Dziękujemy za info. Niektórym się przyda.

Szkoda, że nie mam jaką postacią to dropić. ^^

a jeśli o dmg chodzi.. to em.. wątpię, że działa, ale kto to wie. ;d

Opublikowano

up chyba beda ja juz z 1.5h siedze w v2 i 0szkat bez sensu posiedze jeszcze z 1h i ide spac jak niebeda dropic

@edit dropla jedna bez aktualizacji gram na metku z 2009r na kamermodzie

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...