Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ze Skilami Na Moim Serwerze Mt2...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od pewnego czasu robie pliki serwerowe i napotkalem problem ze skillami, a dokladniej gdy jakis skill przestaje sie ladowac klikam aby go ponownie wlaczyc i po prostu sie nie wgra. Jest to bardzo upierdliwe i denerwujace ponieważ przed PVP trzeba nonstop robić Relog postaci. Szukałem problemu w cliencie, ale z tego co widze to problem lezy w plikach serwerowych. Wie ktos może jak usunac ten problem, aby podczas zakonczenia ladowania "aura , berek i inne" skile sie wylaczyly w odpowienim czasie jaki jest przypisany do odpowiedniej umiejetnosci. Nie wiem w czym lezy problem i gdzie tego szukać, aby to usunac dla tego zwracam sie do was i prosze o pomoc. Dam "+" lub "5" dla osoby ktora sie zainteresuje tym problemem i podzieli sie ze mna swoim doswiadczeniem w tej sprawie.

Opublikowano

Przygladalem sie tabeli skill_proto i byc moze w tym lezy problem, ale nie moge zrozumiec tych kolumn sa w niej dziwne liczby i literki moze tam jest czas trwania skilla, ale potrzebuje opini specjalisty badz osoby ktora wie co z tym zrobic.

@ Promlem nadal nie rozwazany ...

Opublikowano

Cześć, tez mam taki problem na moim serwerze... Prosze o pomoc...

Pomoglem postaw "+" bede wdzieczny :DD

Zapraszam do komentowania mojego profil, kliknij Tutaj

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

skan skill_proto.sql

skan skill_proto.rar

skan skill_power.txt

plik skill_power.txt wrzucamy do folderu hongkong/germany/english zależy kto jaki posiada ;)

pobierz skill_proto.sql

Co jest w plikach w załączniku ?

w pliku skill_proto.rar są gotowe tabelki skill_proto które należy wkleić do /var/db/mysql/player i nadać prawa 660..

w pliku skill_proto.sql są query tak zwane zapytania, jeśli chcemy je wgrać najpierw musimy oczyścić tabelkę skill _proto, klikamy prawym klawiszem myszy na tabelkę skill_proto w navicat i wybieramy opcje Truncate Table a potem wklejamy nasze zapytanie..

To jest ukryta treść, proszę

To jest ukryta treść, proszę

Your superman is here, bitch!