Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quest Helper do 3.0.8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jakiś działajacy nie crushujacy sie quest helmer do 3.0.8 ... albo quest helmr albo jakis inny addon tylko taki co mi pokaze gdzie znajduja sie potwory itp .. ktore musze zabic do questa ...

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano
Jest jakiś działajacy nie crushujacy sie quest helmer do 3.0.8 ... albo quest helmr albo jakis inny addon tylko taki co mi pokaze gdzie znajduja sie potwory itp .. ktore musze zabic do questa ...

Coz o ile mi wiadomo to serwerow prywatnych 3.0.8 nie ma jeszcze. (CHYBA O.ó) wiec pewnie chodzi ci o Orginalnego WoW-a, jezeli masz orginalnego to radze ci sciagnac sobie program o nazwie "Curse", on automatycznie updatuje wszystkie addony jakie masz i rowniez pozwala na sciaganie addonow ze strony Cursa i automatyczne wgrywanie wszystkiego, tak czy owak

Strona Curse (Duzo addonow, najnowsze updaty, wiadomosci z WoW-a etc.): Klik :D

Link do sciagniecie Curse(Updatujace sie Addony, instalowanie oraz mozliwosc sciagania addonow automatycznie programem): Klik :D

Po wgraniu Curse, musisz zrobic sobie konto (Ktore bedziesz mogl uzywac i na stronie i programem)... Mam nadzieje ze ci pomoze... i przyokazji nie Quest Helmer tylko Quest Helper :D

Moj internet w niemczech:

232431327.png

(Komp jest do dupy ale internet, mioodzio.)