Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

oszust pomocy

lacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich serdecznie dzis koksik69 (login w wr) mnie oszukal wraz ze swoim kolega (nie wiem jaki nick w wr) juz wyjasniam co sie stalo mialem swoj klan polish special group bylem liderem chcialem przyjac o do klanu, on napisal mi ze ma sponsora i trzeba podpisac umowe zgodzilem sie. Napisalem do sponsora i on powiedzial ze koksik podpisze umowe ale musi bys liderem klanu zeby zrobic screena zgodzilem sie (moja wina ) Wtedy koksik69 kicknol mnie z klanu i sam zostal liderem

POMOZCIE chce zbanowac mu konto prosze o pomoc admina lub kogos innego o pomoc, chcialbym zeby klan zostal zbanowany

Z gory dzieki

@jak napisac tego tiketa nie znam za dobrze angielskiego ale nie wiem tez jaka zakladke dac wysylalem tylko tickety na hackerow

Opublikowano

klanu nie odzyskasz gdyz dobrowolnie oddales lidera

ale mozesz zbanowac klan i kolesia:)

napisz ticketa nawet w zakladce na hackerow tylko na poczatku napisz ze chodz ci o klan(jak nie znasz angielskiego to mozesz pisac po niemiecku)

MaQ

Opublikowano

dobra to moze napisalby ktos tego tiketa i wrzucil na forum pls

@ kurwa nie wiem jak to napisac

witam serdecznie gracz o nazwie koksik69 to hacker i oszust ukradl mi klan i zhakowal mi konto lacki89 prosze o zablokowanie klanu Polish Special Group oraz calego klanu

moze byc ???

Opublikowano

To nieprawda on nas chciał oszukać a teraz chce się zemści ze mu się nie udało, nie pomagajcie mu w napisaniu ticketa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...