Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Elf Bot] Sposób Na Crack Pod 64 Bity!

Reckar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sposób na Elf Bota pod 64 bitowy system

Witam wszystkich, przed chwilą wpadłem na to jak rozwiązać problem z nie działającym crackiem na 64 bitowych systemach.

Na początek potrzebujemy wersji tibii na której chcemy używać Elfa i samego bota, gdy już to mamy ściągamy odpowiedni do tego Evolution Crack odsyłam do tematu z linkami: Spis BotóW

znajdujemy rubrykę pt. Elfbot NG i ściągamy potrzebne rzeczy, gdy już mamy to wszystko ściągnięte instalujemy tibię oraz elf bota, jeżeli są już zainstalowane uruchamiamy ElfCrack jako administrator znajdujemy w nim miejsca gdzie mamy kolejno zainstalowane Tibie i Elf Bota, klikamy Crack It! i mamy już scrackowane, aby jeszcze wszystko sprawnie działało, musimy uruchamiać za każdym razem Ip Changer Jako administrator Tibie i Elf Bota, najlepiej będzie jeżeli ustawimy zgodność z systemem Windows Vista (Service Pack 2), wtedy możemy ostatecznie cieszyć się działającym botem : )

Wszelkie pytania pisać w tym temacie, postaram się odpowiadać na nie.

Patrząc na ciemność lub śmierć boimy się nieznanego - niczego więcej.

34528.jpg

tibia8fd.gif

18706.png

Opublikowano
jeżeli są już zainstalowane uruchamiamy ElfCrack jako administrator

1) Posiadam Windows 7 64-bit, i mam pytanie jak uruchomic program jako administrator ? To może głupie ale w Windows XP przy wgrywaniu systemu ustawiało się który użytkownik jest administratorem systemu. A w Win 7 tego nie było. Czasem nie mogę usunąć pliku z komputera bo pisze że musze mieć uprawnienia administratora :/

2) Skąd pobrać ElfCracka ?

Czyli mam zrobić tak...

1) Pobrać Elfbota NG, Tibie 8.54 (w moim wypadku) oraz IP Changera.

2) Wszystko zainstalować.

3) Uruchomić ElfCracka jako administrator.

4) Znaleźć Tibie i Elfbota a potem kliknąć CrackIt.

5) Odpalić IP Changer jako administrator, Tibie jako administrator i Elf Bota jako administrator.

6) Wszystko ustawić na zgodność z systemem Windows Vista SP 2 ? (a nie przypadkiem XP ?)

7) Cieszyć się botem.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

@Up

Wielkie dzięki :D

5 plusów ode mnie :]

Tylko skąd pobrać tego ElfCracka ?

I czy przypadkiem to nie kolejne oszustwo ?

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Yy to stare jak świat? Bardzo dawno temu to dawałem w jakimś temacie.

PS. Jak ktoś ma viste lub 7 32bity to to samo trzeba zrobić.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...