Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] W Sprawie Bf Bc2 Bronie

lays997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nieraz widze gościu latających z M95 SA Wyborowy i teraz moje pytanie jak to odblokować?? Jedynie co to można odblokować M95

final.jpg

Opublikowano

Mam takie samo pytanie, dawno nie gralem w bf''a. Ostatnio sobie włączyłem i zauważyłem że sporo wiary biega z broniami "M16a1 SA", "Ump45 SA", czy jak powiedział kolega up "M95 Wyborowy",a przy tym mają inne mundury... Moglibyście wytłumaczyć o co w tym chodzi, jak można to zdobyć itp. ;)

37397.jpg

Opublikowano

Dzięki za wytłumaczenie.. ;)

Ale nie opłaca się tego kupować, czytałem na innym forum że bronie róznią się tylko wyglądem, a nie statystykami. Wole sobie dołożyć te 3 dyszki i zamówić przedpremierową wersje Ba@ttlefield Bad Company 2 Vietnam :D

@@@.Down. nie powiem Ci na jakim forum to czytałem, bo dostane warna. ;p Ale sam grałem (podniosłem sobie broń ^^) i nie zauważyłem większej różnicy od tych normalnych broni.

37397.jpg

Opublikowano

Ale nie opłaca się tego kupować, czytałem na innym forum że bronie róznią się tylko wyglądem, a nie statystykami. Wole sobie dołożyć te 3 dyszki i zamówić przedpremierową wersje Battlefield Bad Company 2 Vietnam :D

ja zamowilem bronie spectact i dodatek BFBC2 vietnam za 43,55 zł na EASTORE z kodem 35% taniej, więc chyba warto B)

10n5bpu.png

1.gif

Opublikowano

Ale nie opłaca się tego kupować, czytałem na innym forum że bronie róznią się tylko wyglądem, a nie statystykami. Wole sobie dołożyć te 3 dyszki i zamówić przedpremierową wersje Battlefield Bad Company 2 Vietnam :D

Na jakim forum to czytałeś? Bronie mają inne statystyki, ciutke lepsze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...