Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Misja Mike Toreno W Gta Sa

adikkkk11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa Gry: Grand Theft Auto San Andreas.

Dokładny opis problemu:Gdy przechodze misję ,,Mike Toreno" to taki gościu karze jechać na plac budowy i jadę tam i gdy już tam jestem to nie moge dalej jechać a jestem na kwadraciku

Czy gra jest oryginalna: pobierałem tą gre z internetu ale instalowała się jak oryginalna gdy ktoś mówi słyszę dźwięk itp. jak w oryginalnej

Proszę o pomoc

gta_sa 2010-12-04 11-09-57-41.bmp

Zbieram Minusy.Proszę o naciśnięcie czerwonego guzika.

adikkk11.jpg

Piszę poprawnie po

1286652807-U198706.png

Liczę na

minusik.png

Opublikowano

Zapoznaj się z tym tematem :

http://www.mpcforum.pl/topic/181282-wstawianie-problemu-obowiazkowy-wzor/

a następnie popraw pierwszy post.

Masz na to 6h.

Czy gra jest oryginalna: pobierałem tą gre z internetu ale instalowała się jak oryginalna gdy ktoś mówi słyszę dźwięk itp. jak w oryginalnej
--Zakazuje się rozpowszechniania piractwa w każdej formie, dotyczy to:

wskazywania źródeł w celu pozyskania nielegalnego oprogramowania ; przekazywanie nielegalnie pozyskanego oprogramowania ; podawania seriali, cracków etc. ; udzielania informacji pozwalających korzystać w sposób nielegalny z oprogramowania ; zakazuje się zadawania pytań o sposób pozyskania rzeczy, o których powyżej ; zakazuje się przywłaszczania/łamania praw autorskich.

Gra piracka wbrew pozorom instaluje się tak samo jak oryginał. Gra ściągnięta z internetu to gra piracka a my takowym delikwentom nie pomagamy. Zamykam.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...